Smart Szeged

Megvan, mikor lesz kész a Fő fasor aszfaltozása! Hamarosan indul a Csanádi utca és a Vedres utca felújítása is

“A jövő héten kész lesz a Fő fasor felújítása és elindul a Csanádi utca és a Vedres utca felújítása. Előre nem látható műszaki akadályokat kellett a Szegedi Vízmű Zrt.-nek leküzdeni a Fő fasori ivóvízhálózat cseréje során, amint végeztek a munkával megkezdtük a 8000 négyzetméternyi burkolat újra aszfaltozását a Toroczkói utcától a Temesvári körútig, ezzel jövő hét végére kész is lesz a Stravaco” – jelentette be Mihálik Edvin a közösségi oldalán.

Mint tovább kiemelte, a jövő héten megkezdik a Csanádi utca felújítását a Gyermekkorháztól a Vedres utcáig, ezt követően megindul a Vedres utca felújítása is a Székely sortól a Herke utcáig. Összesen 10 000 négyzetméternyi területen újítsák meg a burkolatot.

A NYÁR VÉGÉRE LESZ KÉSZ

A képviselő azt is írta, hogy a kivitelező cseréli az aszfalt kopórétegét, akadálymentes járdacsatlakozásokat épít és taktilis jeleket alakít ki a gyalogosok részére. Cserélik a szegélyeket és szintbe állítják a víznyelőket, aknafedlapokat. A munkálatok nyár végére fejeződnek be, de további tervek is vannak, felújítanák még:

  • a Bérkert utcát,
  • a Derkovits fasort,
  • a Törökkanizsa utcát,
  • a Baross László utcát,
  • és a Pánczél közt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb