Mindenmás

Beállt a röszkei határ, több kilométeres kocsisor és akár több órás várakozás vár a határon átkelőkre

Csütörtök délutánra teljesen beállt a röszkei határátkelő. Mint Olvasónk, Norbert megírta szerkesztőségünknek, Röszke 2 – Határátkelőnél körülbelül 2-3 kilométeres sor vár azokra, akik az országból kifelé szeretnének haladni.

A rendőrség Határinfó adatai szerint jelenleg Röszke-Horgos autópálya határátkelőnél a Magyarországról kifelé minden járműnek 1 óra a várakozási idő, míg a befelé jövő személyautóknak akár 2 óra is lehet, a többi járműnek 1 óra a várakozási idő. A Röszke-Horgos közúti határátkelőnél sem sokkal jobb a helyzet, ott egységesen egy óra a várakozási idő a kifelé és befelé haladó forgalomnak is.

Olvasónktól fotókat is kaptunk a több kilométeres sorról a Kishatáron:

MEGINDULTAK A VENDÉGMUNKÁSOK, MEGNÖVEKEDETT A VÁRAKOZÁSI IDŐ A DÉLI HATÁRÁTKELŐKÖN

Nőtt a Nyugat-Európából szabadságra induló és az oda visszatérő vendégmunkások száma, így a határátkelőhelyek ki- és belépő oldalán is nagyobb várakozási idővel kell számolni. Magyarországról Szerbiába irányába, van olyan átkelő, ahol több órát kell rostokolni az aszfalton.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb