Mindenmás

Hőség vs MÁV, 1-0: feladta a harcot a Szegedre tartó Napfény InterCity mozdonya (frissítve)

A Nyugati pályaudvarról Szegedre 16:50-kor elindult Napfény InterCity (IC 726) mozdonya Cegléd és Nyársapát között meghibásodott – tudtuk meg a MÁV-tól. A vonathoz a Szegedről Budapestre tartó Napfény IC (IC 723) vonat mozdonyát küldik, ami be fogja húzni a meghibásodott mozdony szerelvényét Nyársapát állomásra.

Az IC 726-os Napfény IC nem közlekedik tovább Nyársapát és Szeged között. Utasai a Nyugati pályaudvarról Szegedre 17:50-kor elindult Napfény InterCity (IC 736)P vonattal utaznak tovább.

FRISSÍTVE: CSAK CEGLÉDIG MEGY A NAPFÉNY INTERCITY, VÁGNI LEHET A FESZÜLTSÉGET

A MÁV fél 8 környékén arról adott hírt, hogy a Szegedről Budapestre tartó Napfény IC (IC 723) vonat csak Ceglédig közlekedik. Utasai a Szegedről a Nyugati pályaudvarra 17:44-kor elindult Napfény IC vonattal utazhatnak tovább a fővárosba. Este 8 környékén egy újabb frissítés érkezett a társaságtól, mint írták

A Nyugati pályaudvarról Nyíregyházára menetrend szerint 19:20-kor induló Nyírség InterCity (IC 618) körülbelül 50 perces, a Debrecenbe 19:25-kor induló Cívis InterRégió (IR 6078) körülbelül 45 perces késéssel közlekedik.

„Most nagy a káosz Nyársapáton, és a szembe jövő Szeged-Budapest IC sem tud továbbmenni – írta a Telex egyik olvasója, aki arról számolt be, hogy

„mindkét vonat áll, sok az ideges, izzadt ordibáló ember, főleg, akik Ferihegyre vagy Debrecenbe utaznak tovább”.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb