Mindenmás

Dolgozott a Szegedi Járásbíróság: egy 16 éves fiú szorított kést az öccse nyakához, hogy kábítószerhez jusson, de egy embercsempészt is letartóztattak

Volt dolga a hétvégén a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészségnek. Mint írták, letartóztatását indítványozták egy román embercsempésznek, valamint egy, a testvére nyakához kést szorító fiatalkorúnak is. A Szegedi Járásbíróság mind a két esetben elrendelte az elkövetők letartóztatását.

Az első esetben a gyanú szerint egy román férfi Ásotthalom külterületén felvett autójába nyolc illegálisan érkező török állampolgárt, akiket Ausztriába kívánt szállítani. Az indulás után a rendőrök igazoltatták, és őrizetbe is vették. A főügyészség indítványozta a letartóztatását.

16 ÉVES FIÚ SZORÍTOTT KÉST AZ ÖCCSE NYAKÁHOZ

A második esetben egy 16 éves fiú szerda délután nyugtatót vagy pénzt követelt édesanyjától, majd kést szorított öccse nyakához, hogy zsarolás útján kábítószerhez jusson. Az édesapa közbelépésével a bűncselekménynek véget vetettek. A főügyészség az ő letartóztatását is indítványozta.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb