Sport

Magyar bravúr nélkül telt el az olimpia harmadik napja Párizsban, mutatjuk a hétfői eredményeket

Magyar bravúr nélkül telt el az ötkarikás játékok harmadik napja Párizsban. Sem a női kardozók, sem az úszók nem tudtak bravúrt bemutatni a párizsi olimpia hétfői versenynapján.

SZŰCS LUCA HETEDIK HELYEN VÉGZETT

A csapatban kétszeres világbajnok Szűcs Luca úgy végzett a hetedik helyen, hogy két szép győzelem után a negyeddöntőben 15-12-es vereséget szenvedett a hazai közönség biztatását élvező, csapatban olimpiai és kétszeres vb-ezüstérmes Sara Balzertől. Márton Anna – aki három éve Tokióban negyedik volt – ezúttal nyolcadikként zárt, három sikert követően a negyeddöntőben simán, 15-7-re kikapott a négyszeres egyéni világbajnok ukrán Olga Harlantól. A 13. helyezett Pusztai Liza ugyanilyen arányban szenvedett vereséget Mártontól a nyolcaddöntőben.

JACKL VIVIEN 14. LETT

A tőröző Dósa Dániel első mérkőzésén, a 32 között hiába vezetett 13-10-re, végül 15-14-re alul maradt az egyiptomi Abdelrahman Husszein Tolbával szemben, és összesítésben 17. lett. A medencében Jackl Vivien 400 méter vegyesen maradt el a remélt idejétől, és ugyanúgy 14. lett, mint Sárkány Zalán 800 méter gyorson.

Az ökölvívók 63,5 kilogrammos súlycsoportjában Kovács Richárd remek teljesítménnyel, 5-0-s pontozással lépett túl az ausztrál Harry Garside-on, negyeddöntőbe került, és egyetlen siker választja el az éremtől.

A lovastusázók mezőnyében a háromnapos viadalt követően Kaizinger Balázs a 41. helyen végzett.

HÉTFŐ ESTE EZ VÁR MÉG MAGYAR BAJNOKAINKRA AZ OLIMPIÁN

Este még lesz kikért szurkolnunk az olimpia hétfői versenynapján. Az olimpia.hu tájékoztatása szerint vízilabdában és kézilabdában csapnak össze csapataink. A program így néz ki:

  • VÍZILABDA
  • Aquatics Centre
  • 20:00 – 21:30 női csoportmérkőzés: Magyarország – Kanada
  • KÉZILABDA
  • South Paris Arena 6
  • 21:00-22:30 férfi selejtező 2. forduló B csoport: Magyarország – Argentína

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb