SportVideo365

Energia, sport, adrenalin, erő! A Szeged Box Club-ban jártunk: Apa-fia edzőpáros ajánlja az Alga-System superfoodokat a szegedieknek! (videó)

Gál László és fia, Konrád a Szeged Box Clubban nyilatkoztak nekünk a box világáról. Apa-fia edzőpáros, akik több ezer sportolót edzettek már, beleértve Kis Mátét és Gémes Leventét is. Nézd meg a videót, és tudd meg, miért tartják az Alga-System superfoodokat nélkülözhetetlennek!

A Szeged Box Clubban forgattunk a Gál család két kiválóságával, Lászlóval és fiával, Konráddal, akik több ezer boxolóval dolgoztak már együtt. Az apa-fia edzőpáros a szegedi sportélet ikonikus alakjai, és nemcsak a fizikai, hanem a táplálkozási felkészülésre is nagy hangsúlyt fektetnek. Ebben a cikkben felfedjük titkaikat, és megtudhatjátok, miért ajánlják az Alga-System superfoodokat.

Gál Lászlót kérdeztük arról, hogy hány emberrel dolgoztak már együtt. Elmondta, hogy az évek során több ezer sportolót segítettek a sikerhez, beleértve olimpikonokat is. László számára a box nemcsak egy sport, hanem életforma, amely minden korosztály számára ideális. Szerinte a box mindenkinek való, kortól, nemtől és edzettségtől függetlenül. László hangsúlyozta, hogy a modern sportban elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás, ezért is tartja az Alga-System termékeit ideális superfoodnak. Ezek a termékek segítenek fenntartani az energiát, az erőt és az állóképességet, ami elengedhetetlen a sikeres edzésekhez.

Konrád, aki három éve edzősködik, korábban maga is boxoló volt. Az újhullámos edzők közé tartozik, és folyamatosan figyeli, hogy mivel lehet még többet kihozni a tanítványaiból. Konrád szerint a régi “szentírás”, miszerint rizst hússal kell enni, már elvetendő. Ő a tudományos alapú táplálkozás híve, amelyben a táplálékkiegészítők és a minőségi tápanyagok szerepe kiemelkedő. Hangsúlyozta a táplálékkiegészítők és a minőségi tápanyagok fontosságát, és ebben is az Alga-System termékeire esküszik. Az Alga-System superfoodok segítenek abban, hogy a sportolók a legjobbat hozzák ki magukból minden egyes edzésen.

A Szeged Box Club két kiválóságáról, Kis Mátéról és Gémes Leventéről már korábban írtunk. Ők is az Alga-System superfoodjait fogyasztják, amiről bővebben itt olvashatsz: 

A box története egészen az ókori Görögországig nyúlik vissza, ahol a sportág a katonai képzés része volt. Azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül, és napjainkban a box már nemcsak a fizikai erőnlétről, hanem a mentális felkészülésről és a táplálkozásról is szól. A Gál család által képviselt edzésmódszer ötvözi a hagyományos és modern elemeket, így biztosítva a sportolók számára a legjobb eredményeket. Az ókori boxolók is hittek abban, hogy a megfelelő táplálkozás kulcsfontosságú a győzelemhez. A Gál család is ezen az elven dolgozik, és az Alga-System termékei pontosan ezt a célt szolgálják.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb