Kikapcs

A háza elől vitték el a rendőrök Schobert Norbit, mutatjuk hova tartott az útjuk

A saját házából vitték el a rendőrök Schobert Norbit. A hatóságok szirénázó autóval jelentek meg a fitneszguru és felesége, Rubint Réka családi háza előtt. Norbi meg se próbált ellenállni, önszántából ült be a rendőrautóba, írta meg a Tények. Az útjuk pedig már most eláruljuk, nem a rendőrkapitányságra vezetett, hanem  a Bács-Kiskun vármegyei ÁGOTA Falvára, ahol éppen zajlik a 27. ÁGOTA® Tábor, a szegedi központú ÁGOTA® Alapítvány és együttműködő partnere, a Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatója szervezésében.

KOMMANDÓS ÉBRESZTŐ ÉS REGGELI EDZÉS SCHOBERT NORBIVAL

Különleges élményekben lehetett része annak a mintegy 800 gyermekvédelmi gondoskodásban nevelkedő gyermeknek és fiatalnak, akik részt vesznek az idei Ágota Táborban a Bács-Kiskun vármegyei Tass-Alsószenttamáson. A tábor bűnmegelőzési napján ugyanis a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság jóvoltából kommandósok ébresztették a fiatalokat, majd Schobert Norbert fitneszedző tartott reggeli szabadtéri edzést a gyerekeknek.

NORBI EGYKOR MAGA IS RENDŐR VOLT

Mint a Tényeknek a fitneszguru elmondta, nagy élmény volt számára a több száz gyermeknek tartott edzés. Mivel ő maga is csonka családban nőtt fel, különösen fontos volt számára, hogy örömet szerezzen a gyermekvédelmi gondoskodában élő fiataloknak, s jól megmozgassa a tábor lakóit a reggeli torna során. A riportból az is kiderült, miért pont rendőri kísérettel érkezett Schobert Norbi Ágota Falvára. Mint Váróczi-Bakos Rita címzetes rendőr őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának főelőadója elmondta, a bűnmegelőzési nap programjaiban azért kapott szerepet Schobert Norbi, mert a fitneszguru a 90-es években nyolc évig maga is rendőrként szolgált.

BOTKA LÁSZLÓ IS JÁRT ÁGOTA FALVÁN

Botka László meglátogatta az Ágota Tábort, ahol nyolcszáz nevelőszülőnél élő gyermek, 10 napot tölthet el az ország minden területéről. Facebook bejegyzésében számolt be a látogatásáról.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: tenyek.hu

Fotók: ÁGOTA Közösség FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb