MindenmásVideo365

Mutatjuk hogyan takarítanak ki profin egy szegedi nagy családi házat! Ezt meg kell nézned! (videó)

A mai rohanó világban a gyereknevelés és a munka mellett sokaknak nincs idejük a rendszeres, alapos takarításra. Ezen segít a Nextend Cleaning Kft., amely immár Szeged lakosait is kiszolgálja. Kenderessy Szabó Gábor, a cég tulajdonosa, bemutatja, milyen is egy profi takarítás. Nézd meg a videót, és tudd meg, miért érdemes hetente legalább egyszer profi takarítót hívni otthonodba!

A Nextend Cleaning Kft. mindig egy felméréssel kezdi, amikor körbejárják a házat vagy lakást, és pontosan megnézik, hogy mennyi időt venne igénybe a takarítás, majd elkészítik az árajánlatot. Gábor szerint nagyon bensőséges dolog, hogy valakit így beengedünk a lakásunkba, éppen ezért fontos, hogy kialakuljon a bizalom. Az első 2-3 takarítás után sokan már úgy kérik a szolgáltatást, hogy amíg a család munkában és iskolában van, a takarító személyzet kitakarít, így mire hazaérnek, rend és tisztaság fogadja őket.

A Covid óta mindenki megtapasztalta, mennyire fontos a higiénia és az alapos, precíz takarítás. A Nextend Cleaning Kft. többéves tapasztalattal, profi eszközökkel és környezetbarát tisztítószerekkel dolgozik, hogy otthonod mindig makulátlan legyen. A cég az alapos munkavégzésen túl a megbízhatóságban is kiemelkedik: minden takarítási folyamatot gondosan ellenőriznek, és folyamatosan tartják a kapcsolatot az ügyfelekkel, hogy minden igényt kielégítsenek.

Az otthoni takarítás különböző szintjei közül választhatunk, de egy profi szolgáltatás mindig többet nyújt. A Nextend Cleaning Kft. nem csak a felületeket tisztítja meg, hanem olyan részletekre is figyel, amelyeket mi magunk esetleg kihagyunk. Ráadásul a cég speciális szolgáltatásai, mint a kárpittisztítás vagy az ablakpucolás, olyan extra tisztaságot biztosítanak, amit csak profi eszközökkel lehet elérni.

Tudtad, hogy a higiénia nem csak a látható tisztaságról szól? A rendszeres, alapos takarítás javítja az otthon levegőminőségét, és csökkenti az allergének mennyiségét. A professzionális takarítók nem csak takarítanak, hanem hozzájárulnak az egészségesebb otthoni környezethez is. A Nextend Cleaning Kft. szakértői tudják, hogyan érjék el a legjobb eredményt, hogy te és családod mindig biztonságban érezzétek magatokat otthonotokban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb