Mindenmás

Visszatér Szeged egyik ikonikus üzlete – Téged is vár a megújult Eldorádó

Képzeld el, hogy egy ajtó becsukódik, de egy új kapu kinyílik! Az Eldorádó, Szeged egyik ikonikus üzlete új helyen vár Téged. Az Eldorádó júniusban zárta be 24 év után üzletét a Szeged Plázában, de most egy új helyszínen, a Kálvária sugárút 69. szám alatt várja régi és új vásárlóit. Olvasd el, hogy milyen meglepetésekkel készültek számodra!

A Szeged Plázában 24 év után júniusban bezárt Eldorádó új kapukat nyitott Szegeden. A városlakók egyik kedvenc üzlete mostantól a Kálvária sugárút 69. szám alatt várja a vásárlókat egy kényelmes parkolóval rendelkező helyszínen. Nemrég még arról írtunk, hogy az Eldorádó kivonul a Szeged Plázából. Ha lemaradtál róla, itt elolvashatod:

Kendl Anikó üzletvezetőt kérdeztük az új koncepcióról és az Eldorádó jövőjéről. “35 éve tartozom az Eldorádó családhoz. Nagyon sajnáltuk, de financiális okokból meg kellett hoznunk ezt a döntést. Azóta sokan érdeklődtek, hogy hol találják meg a megszokott árukészletünket. Sok vásárlónk érkezett Hódmezővásárhelyről, Makóról, Szentesről és a vonzáskörzetből, és megszokták, hogy a Plázánál kényelmesen tudnak parkolni. Ezért gondoltuk, hogy megnyitjuk a régi raktárüzletünket a Kálvária sugárút 69. szám alatt, amely parkolótól kényelmesen elérhető,” osztotta meg velünk Kendl Anikó.

Az új üzletben a közkedvelt termékek, mint például babzsákfotelek, dohányzóasztalok, szobaszökőkutak, zen kertek, vízipipák és lávakő kerti szobrok kényelmesen megvásárolhatóak. Az Eldorádó hétköznap 8 órától 16 óráig várja a vásárlókat.

Szakál István, a Kárász utcai Eldorádó üzletvezetője szerint a belvárosi parkolási nehézségek miatt törzsvásárlókat veszítettek volna a raktárüzlet megnyitása nélkül. “A 37 éve megismert multikulturális, egyedi importokon alapuló áruösszetétel különbözik a két bolt között. Szegeden a belváros turisztikai központ, ahol a hagyományos saját import indonéz, thaiföldi, kínai, indiai és nepáli dísztárgyak, ruházati termékek, ezüst ékszerek mellett magyar ajándéktárgyakkal is gazdagítottuk készletünket. A Kárász utcai üzlet a Kárász utca 7. szám alatt 10 órától 18 óráig várja a vásárlókat, szombaton és vasárnap is.”

Az Eldorádó alapítói nemrég lettek nyugdíjasok, de töretlen lendülettel kamatoztatják külföldi utazásaik tapasztalatait. Jenei Imre, az üzlet alapítója, tavasszal tett egy kanyart Délkelet-Ázsiában, és hamarosan érkezik az új áru. Az Eldorádó webáruháza továbbra is elérhető az online rendelők számára az eldorado.hu címen, de az üzletekben sokkal szélesebb kínálatot találnak a vásárlók.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb