Mindenmás

Két személyautó és egy tréler ütközött az M5-ösön, Csengelénél (frissítve)

Baleset történt az M5-ös autópálya Budapest irányából Szeged felé vezető oldalán, a 132. kilométerszelvénynél, Csengele magasságában kedd délután hat óra környékén. Mint a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, két személyautó és egy tréler ütközött.

A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset következtében a tréler letért az úttestről, míg a két autó is jelenleg az úttesten kívül áll, így forgalmi akadályt nem képeznek. Azért arra kérik a közlekedőket vezessenek fokozott figyelemmel és kellő körültekintéssel a baleset helyszínén.

Olvasói információink szerint a helyszínen már kint vannak a mentők, a katasztrófavédelem szakemberei és a rendőrök is.

Arról, hogy van -e balesetnek személyi sérültje, érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálatnál, amint válaszuk megérkezik, frissítjük cikkünket!

FRISSÍTVE: ÖTEN KÖNNYEBBEN MEGSÉRÜLTEK

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint öt fő könnyebben megsérült a balesetben.

FRISSÍTVE: KÉT KISTEHERAUTÓ ROHANT EGYMÁSBA, AZ EGYIK ÁLTAL HÚZOTT TRÉLERRŐL LESZAKADT EGY SZEMÉLYAUTÓ

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két kisteherautó rohant egymásba az M5-ös sztráda Szeged felé vezető oldalán, a 132-es kilométernél. Az egyik jármű által húzott trélerről leszakadt az azon szállított személykocsi. A balesethez a kisteleki és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók vonultak, a rajok áramtalanítottak. A járművekben heten utaztak, hozzájuk mentő érkezett. A gépkocsik a leállósávban állnak, az autópálya forgalma folyamatosan halad.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb