Kikapcs

Nagyon bejött a Szegedi Szabadtéri idei évadának musicalszenzációja, jövőre is színpadra állítják! Mutatjuk, melyik előadásról van szó

Jövőre is visszatér a Szegedi Szabadtéri idei évadának musicalszenzációja, a Rebecca. Sylvester Lévay és Michael Kunze musicaljét kirobbanó sikerrel mutatta be – szabad téren a világon elsőként – a Szegedi Szabadtéri Játékok.

A Béres Attila rendezte előadást az idén öt alkalommal játszotta a Fesztivál – mind az öt teltházas este kitörő lelkesedéssel, álló tapssal zárult – közölték szerkesztőségünkkel a szervezők.

ORSZÁGOSAN ELISMERT SZÍNÉSZEK MUTATTÁK BE A MUSICALT SZEGEDEN

Horesnyi Balázs nagyszabású díszlete Madarász „Madár” János ámulatba ejtő animációival, a Velich Rita csodaszép, korabeli jelmezeit viselő rengeteg táncos, statiszta és szereplő által benépesítve idézte hazánk legnagyobb színpadára a Rebecca elegáns és baljós világát. Bolba Tamás karmester, zenei vezető a Szabadtéri Játékok kiváló zenekarával keltette életre a musical szenvedélyes dallamait.

A főszerepekben országosan elismert színművészek kápráztatták el a közönséget. A nézők legnagyobb örömére Gubik Petra, Dolhai Attila, Janza Kata, Gallusz Nikolett, Udvaros Dorottya, Bálint Ádám, Medveczky Balázs, Szaszák Zsolt mellett színpadra lép jövőre is Gömöri Krisztián, Barnák László, Borovics Tamás, Kocsis Tamás, Károlyi Krisztián, Dobos Katalin és Borovics Anna.

ISMÉT SZÍNPADON A REBECCA

A közönség lankadatlan érdeklődésére és azokra a leendő nézőkre való tekintettel, akik az idei évadban lemaradtak az előadásról, különleges lehetőséggel kedveskedik látogatóinak a Szegedi Szabadtéri Játékok, hiszen jövőre újra színpadra állítják a művet. A különleges előadás ismertetője, teljes szereposztása megtalálható a Szabadtéri Játékok weboldalán, ahol hamarosan a jövő évi előadásnapokra is fény derül, illetve itt találsz még bővebb infókat róla.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb