Sport

“A tegnapi nap után nagyon nehéz volt felállni” – nyilatkozta Nádas Bence, Tótka Sándor szerint beérett a munka, és learatták a gyümölcsöt

Ezüstérem jön Szegedre! A Nádas-Tótka férfi kajak kettes második lett férfi 500 méteren – írtuk meg pénteken délután, most pedig végre megszólalt a két sportoló. Tótka Sándor szerint egy centi sem maradt a pályában, a munka beérett és learatták a gyümölcsöt, míg Nádas Bence még nem tudja felfogni, hogy a második helyen végeztek.

“Nem tudom felfogni, bőgtem, sírtam, mindent csináltam. A tegnapi nap után kivételesen nagyon nehéz volt felállni, és csak egy napunk volt arra, hogy rendezzük sorainkat, és az egónk és önbizalmunk, tehát minden a béka segge alatt volt. Egy olyan négyessel jöttünk ki, akik tavaly itt az elő-olimpiát megnyerték, világbajnoki ezüstérmesek lettek. Nem egy olimpia előtt összeállított négyessel értük el sajnos ezt az eredményt, és ezért nagyon-nagyon fájt” – mondta Nádas Bence.

TÓTKA SÁNDOR SZERINT NEM MARADT A PÁLYÁBAN EGY CENTI SEM

Tótka Sándor azt nyilatkozta, hogy nem tudják sajnos, hogy mi történt, olyan időket mentek otthon, amivel az éremről álmodoztak. “Ebben a pályában egy centi nem maradt, büszke vagyok magunkra nagyon” – mondta Tótka az M4 Sportnak már a mai versenyre utalva. A felépített taktikával annyit beszéltek meg Bencével, hogy hajtanak mindent, ami a csövön kifér. Bíztak abban, hogy az utolsó 100 méteren majd viszi őket a közönség, ami így is lett. Maximálisan kihozták magukból a legtöbbet.

Rettentően büszkék vagyunk rátok!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb