Sport

Kiss Ágnes és Nagy Bianka az olimpia után is folytatja diadalútját: a dobogó tetejére állhattak a szolnoki kajak-kenu országos bajnokságon

Párizsi olimpikonok, köztük a szegedi Kiss Ágnes és Nagy Bianka is győzelmet ünnepelhettek a Szolnokon zajló kajak-kenu országos bajnokság szerdai nyitónapján, amelyen az 1000 méteres versenyeket bonyolították le.

A francia fővárosban öt napja 500 méteren negyedik Kiss Ágnes, Nagy Bianka duó ezúttal egy kilométeren indult és nyert, míg a szintén kenus Adolf Balázs, aki az ötkarikás játékokon Hajdu Jonatánnal végzett a hatodik helyen 500-on, ezúttal a kétszeres olimpikon Fejes Dániellel győzött C-2 1000 méteren.  

A péntekig tartó ob az olimpia műsorán nem szereplő számokban válogató az üzbegisztáni Szamarkandban jövő hétvégén sorra kerülő világbajnokságra, amelyen csak nem ötkarikás számokban rendeznek majd versenyeket.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb