KikapcsVideo365

Így váltak a hullámok királyaivá a Szeged mellett táborozó gyerekek, a SunCity Szabadidőközpont wakeboard táborában jártunk

Csupa boldog és izgatott gyermekarc fogadott bennünket, amikor ellátogattunk a SunCity Szabadidőközpont wakeboard táborába. A különleges atmoszférájú sportparadicsomban nem csak a wakeboard minden csínját-bínját sajátíthatták el a gyerekek, hanem kipróbálhatták, hogyan lovagolhatják meg a hullámokat egy jetski hátán, de volt röplabdázás, focizás, lábtengózás, víziparkozás, s gyakorlatilag reggeltől estig csúszdázás minden mennyiségben. S miközben a különböző sportokban kipróbálhatták magukat a gyerekek, igaz barátságok születtek, s egy dologban valamennyien egyetértettek, olyan jó volt itt, hogy jövőre biztosan visszajönnének.

EGY HÉT ALATT A HULLÁMOK KIRÁLYÁVÁ VÁLNI? SIMÁN!

Augusztus 5. és 9. között rajtolt el egy újabb turnus a SunCity Szabadidőközpont wakeboard táborában, ahol a gyerkőcök egy hét alatt a hullámok királyává válhattak, niközben szakképzett oktatók segítettek nekik a wakeboard minden csínját-bínját elsajátítani. A különleges, extrém sportokat felvonultató táborba nemcsak Szegedről és környékéről jöttek a gyerekek, volt olyan táborozó, aki Dunakesziről érkezett. Mint Zsombor elmondta, nagyon hosszú volt az út, de megérte. “Tényleg zseniális a tábor, s mindenki nagyon jófej. Beszéltük is a táboroztatókkal, hogy jövőre is biztos jövünk” – árulta el Zsombor.

OLYAN TRÜKKÖKET MUTATTAK BE, HOGY LEESETT AZ ÁLLUNK

A wakeboard pedig egyszerűen lenyűgözte a hullámok ifjú titánjait. Mi csak ámultunk, milyen ügyesen szelik a gyerekek a vizet. Volt, aki már próbálta korábban e különleges sportot, volt, aki itt ismerkedett meg vele először, de a tábor végére valamennyien magabiztosan álltak a deszkákon, sőt, olyan trükköket mutattak be nekünk, hogy leesett az állunk.

MNDENNAP IGAZI TERÜLJ, TERÜLJ ASZTALKÁM VÁRTA A GYEREKEKET

Természetesen ennyi mozgáshoz kell az energia is, s a gyerekek ebben maximálisan egyetértettek, annyi finomság került mindennap az asztalra, hogy itt aztán biztosan senki nem maradt éhes.

Ha kíváncsi vagy a gyerekek élménybeszámolójára, nézd meg videónkat is:

Ha pedig kedvet kaptál, hogy Te is belekóstolj, milyen is wakeboarddal szelni a vizet, a SunCity Szabadidőközpontot itt találod:

wakeboard | jet-ski | strand | étterem | szállás

46.3830681,20.2760876

Kopáncs, Tanya 1.

Info vonal: 06 30 815 5145

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb