Mindenmás

Közeledik a hosszú hétvége: mutatjuk, mikor tudtok bevásárolni a szegedi Príma üzletekben

Ha hosszú hétvégére készülsz, a Príma most neked kedvez! Augusztus 15-től 22-ig különleges akciók várnak a szegedi Príma üzletekben, ahol mindent megtalálsz az ünnepi készülődéshez. Ne maradj le, vásárolj be most!

Ha Szeged, akkor Príma! Ismét eljött az idő, amikor a szegedi Príma áruházak elképesztő akciókkal várják a vásárlókat. Augusztus 15-22. között mindhárom szegedi Príma – a Nova, a Cédrus Liget és a Príma 5 üzlet – különleges kedvezményekkel készül az államalapítás ünnepére és a hosszú hétvégére.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Prímában mennyire zamatosak és frissességükben verhetetlenek a zöldségek és gyümölcsök. A legutóbbi látogatásunk során a Príma Nova üzletében kaptunk betekintést a kínálatba, amely minden várakozást felülmúlt. Ha lemaradtál róla, itt megtekintheted:

Most pedig itt az alkalom, hogy újra ellátogassunk, és kihasználjuk a fantasztikus akciókat, amiket a hosszú hétvégére és az ünnepekre időzítettek.

A Príma Cédrus Liget különlegessége, hogy a lakópark közvetlen közelében található, így könnyen elérhetővé válik a környékbeli lakosok számára. A Príma 5 üzlet pedig a Back Bernát utcában várja a vásárlókat, ahol szintén friss pékáruk és naponta érkező friss termékek közül válogathatunk​.

Sokan szeretik a Prímát, mert a minőség és a frissesség mindenek felett áll. A helyiek körében különösen népszerűek a friss zöldségek és gyümölcsök, melyeket mindig a legjobb áron kínálnak. Az augusztusi akciók pedig még vonzóbbá teszik az áruházakat, különösen azok számára, akik a hosszú hétvégére szeretnének előre bevásárolni.

Mutatjuk a Príma üzletek ünnepi nyitvatartását:

  • Príma Nova: Szőregi út 80., augusztus 20-án zárva
  • Príma Cédrus Liget: Bakay Nándor utca 24., augusztus 20-án zárva
  • Príma / 5: Back Bernát utca 7., augusztus 20-án zárva

Ne hagyd ki a lehetőséget, kattints a lentebb található képre, és nézd meg a Príma legújabb akciós újságját, hogy ne maradj le semmiről!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb