Mindenmás

Egy falatot valaki? Kidobásra érett, használt macskaalom tortát rendeltek egy hódmezővásárhelyi cukrászdából

Meghökkentő képsorral sokkolta a követőit hétfőn a hódmezővásárhelyi Sarokház Cukrászda: Facebook-oldalukon ugyanis egy jó ideje már a szemetesbe kívánkozó macskaalomról közöltek néhány fotót. A hely gazdái persze nem őrültek meg: a képen ugyanis egy Fekete-erdő torta látszik, ami a kommentszekcióban feltűnő megrendelő szerint nagy sikert aratott, írta meg a 24.hu.

“Extra kihívás érkezett …a legnagyobb lelkesedéssel vállaltuk. Nagyon szeretjük a merész és extra vicces torta ötleteiteket. Mindenki nyugodjon meg … feketeerdő ízben készült és kinézete ellenére fantasztikus ízzel kápráztatta el a vendégeket” – írt a nem hétköznapi édesség különlegességről a cukrászda csapata közösségi oldalán. A használt macskaalom tortáról képeket is megosztottak:

Mint a poszt alatti kommentekből kiderült, a megrendelő és a megajándékozott is abszolút elégedett volt a remekművel: “Mindenkit megnyugtatok egy falat nem maradt belőle, és aki kapta dőlt a nevetéstől. A kakikért pedig “verekedés” volt” – írta.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: 24.hu/Sarokház Cukrászda – Hódmezővásárhely FB

Fotók: Sarokház Cukrászda – Hódmezővásárhely FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb