Mindenmás

Nem indult jól a közösségi közlekedés Szegeden, de már minden rendben

Műszaki hiba okozott fennakadást Szegeden, különösen a 3-as és 4-es villamosvonalat érintve. Az Anna-kút és Vadaspark/Kecskés városrészek között pótlóbuszok közlekedtek, ami néhány perces késéseket eredményezett. A probléma már megoldódott, a járatok visszatértek a megszokott menetrendhez. Köszönjük a szegediek türelmét – a város közlekedése újra zökkenőmentes!

A mai reggel kissé bosszúsan indulhatott a szegedi utazók számára, ugyanis műszaki hiba miatt a 3-as és 4-es villamosvonalon jelentős fennakadások léptek fel. Az Anna-kút és Vadaspark/Kecskés városrészek között pótlóbuszok közlekedtek, ami 5-10 perces késéseket eredményezett.

A Szegedi Közlekedési Kft. munkatársai azonnal nekiláttak a hiba kijavításának, és mostanra helyreállt a forgalmi rend. A 3-as és 4-es villamosok ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek, így a szegediek újra zavartalanul utazhatnak.

Tudtad? Szeged villamosvonalai nem csupán a város mindennapi közlekedésének gerincét képezik, de komoly történelmi múlttal is bírnak. A 3-as és 4-es vonalak évek óta szolgálják a város lakóit, és az évtizedek során számos fejlesztésen estek át, hogy mindig a legmodernebb igényeknek feleljenek meg. Bár időnként előfordulnak kisebb műszaki problémák, ezek gyorsan megoldódnak, hogy Szeged közlekedése zökkenőmentes maradjon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb