Kikapcs

Új csöppségekkel bővült a Vadaspark: szurikáták születtek Szegeden (videóval)

Ismét bővült a Szegedi Vadaspark népes állatcsaládja. Szurikáták születtek ugyanis az intézményben, akik most kezdtek el ismerkedni a körülöttük lévő világgal.

Mint Veprik Róbert igazgató a Rádió 88-nak elmondta, eddig csak sejteni lehetett az új lakókat a csapatban. A kölykök másfél hete jöttek fel a föld alól és azóta egyre jobban nyitnak az emberek felé. A kicsiket a világgal való megismerkedésben az egész szurikátacsalád segíti. A szurikátabébikről a Szegedi Vadaspark egy kis videót is megosztott közösségi oldalán, mutatjuk a csöppségeket:

@szeged365

Új csöppségekkel bővült a Vadaspark: szurikáták születtek Szegeden! Videó forrása: Szegedi Vadaspark FB

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

JÚLIUSBAN MEGSZÜLETETT PETI, A FÓKA

“Megszületett Peti, a fóka! Már nagyon vártuk, hogy a 2015-ben szintén az állatkertünkben született Helga kicsinye megszülessen. A látogatók is rendszeresen érdeklődtek, így biztos sokaknak jelent örömet a hír: a kisfóka egészséges, és immár kiúszhatott a medencébe is” – így közölte a szuper hírt a Szegedi Vadaspark arról, hogy új kis családtaggal bővült az intézmény.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: radio88.hu

Videó: Szegedi Vadaspark FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb