Mindenmás

Napi pakk: 35 fok, másodfokú hőségriasztás és katonazenekari fesztivál is vár ma ránk Szegeden

Indul a hétvége, és még jobban bekeményít az időjárás is Szegeden! 35 fokot ígérnek szombatra, így megkaptuk a másodfokú hőségriasztást is Csongrád-Csanádra. Lesz Szegeden ma katonazenekari fesztivál, és Swim & Run verseny is a Maty-éren. Indítsd a reggelt egy forró kávéval, és természetesen a Szeged365 napi pakkjával!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS CSIPES TAMARA SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Bertalan, Albert, Alberta, Aliz, Barta, Erzsébet, Jonatán és Taksony nevű olvasónknak! Érdekességek:

  • 36 éve született meg az első magyar lombikbébi! Reggel 7 óra 9 perckor a pécsi orvostudományi egyetemen látta meg a napvilágot a 3.850 grammos kislány,
  • 95 éve született Moldován Stefánia, Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnő (drámai szoprán),
  • 77 éve Paulo Coelho brazil író, filozófus, az ENSZ békenagykövete,
  • 36 pedig Rupert Grint angol színész, aki Ron Weasley szerepét játszotta a Harry Potter filmekben,
  • 35 éve pedig Csipes Tamara, olimpiai bajnok világ- és Európa-bajnok kajakozó, aki idén Párizsban is szerzett érmeket!

TETŐZIK A KÁNIKULA

Szombaton csak vékony fátyolfelhők lehetnek az égen, sok napsütés várható, csapadékra nem kell számítani Szegeden. Helyenként élénk lehet a délies szél. Tovább melegszik a levegő, a hajnali 11-21 fokot követően délután már 31 és 36 fok közötti maximumokat mérhetünk a városban.

KATONAZENEKARI FESZTIVÁL INDUL SZEGEDEN

Négy együttes részvételével katonazenekari fesztivált rendeznek augusztus 23-án és 24-én Szegeden. Tavaly hatalmas sikerrel szervezték meg az első katonazenekari fesztivált, így idén sem maradhat el. A teljes program a cikkünkben:

SWIM & RUN – CSAK A LEGBÁTRABBAKNAK

Augusztus 24-én újra benépesül a Maty-éri Olimpiai Vízicentrum. Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is megrendezik a Swim & Run versenyt, tudatta szerkesztőségünkkel a szervező Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség.

MÁSODFOKÚ HŐSÉGRIADÓ SZEGEDEN

Másodfokú hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos az ország egész területére augusztus 24-én, szombaton nulla órától augusztus 30-án, pénteken 24 óráig a HungaroMet előrejelzése alapján – közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pénteken az MTI-vel.

HOT GIRL SUMMER A HUNGIBAN

Nem maradunk éjszakai pezsgés nélkül Szegeden, hiszen a Hungiban most is készülnek! Jön a Hot Girl Summer, Dj Big Bill-el.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb