Mindenmás

Tragédia Újvidéken: lakástűzben meghalt hat ember, köztük négy gyerek

Lakástűzben meghalt hat ember, köztük négy gyermek péntekre virradóan Újvidéken – írta meg Ivica Dacic szerb belügyminiszter közlése alapján a 24.hu.

EGY TÖLTŐRE KAPCSOLT ELEKTROMOS ROBOGÓ OKOZHATTA A TÜZET

Mint írták, a tárcavezető beszámolója szerint a tűz hajnali három óra körül ütött ki, és az első vizsgálat eredménye alapján valószínűleg egy töltőre kapcsolt elektromos robogó okozta. A feltételezések szerint a házban élő család tagjai vesztették életüket, a 29 éves D. A., a 23 éves M. S., valamint négy gyermek, a hétéves E. A., az ötéves S. S., a négyéves D. A. és a kétéves L. A, írta meg az RTV, vajdasági portál.

A TŰZOLTÓK ÖT PERC ALATT KIÉRTEK A HELYSZÍNRE

Az éjszaka folyamán kilenc tűzoltó két járművel oltotta a tüzet. A tűzoltók öt perc alatt kiértek a helyszínre, és négy perc alatt eloltották a tüzet, de az áldozatokon nem tudtak segíteni, jelentette ki Stojan Milovac, Újvidék rendkívüli helyzetekért felelős igazgatóságának vezetője.

MÁR NEM TUDTAK SEGÍTENI A CSALÁD TAGJAIN

A szerb közszolgálati televíziónak nyilatkozva egy mentőorvos azt mondta, hogy a helyszínre kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani a családtagoknál. A tüzet a tűzoltóknak már sikerült eloltaniuk.

Ez volt a legtöbb áldozatot követelő tűzeset Újvidéken 2012 óta, amikor hat fiatal vesztette életét a Kontrast diszkóban.

Forrás: 24.hu/rtv.rs

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb