Mindenmás

Most történik: tűz ütött ki a 47-es útnál, és az M43-as mellett, a keleti út környékén (frissítve)

Olvasóink jelezték, hogy szombat délután fél három környékén tűz ütött ki Szeged határában. Kérdésünkre a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi igazgatóság elárulta, hogy jelenleg a hivatásos szegedi tűzoltók oltják a tüzet, a 47-esnél a száraz fű, az M43-as mellett pedig a száraz aljnövényzet ég.

István olvasónk azt írta, hogy épp most jöttek el a 47-esen, az autópálya felüljáró után sajnos lángokban áll a nádas. Vásárhely felől is jönnek a tűzoltók. Olvasóinktól, Edittől és Gabriellától fotókat is kaptunk az esetről, mely szerint Makkosházáról is látni a hatalmas füstöt! Nagyon szépen köszönjük! Miután több információt kapunk a tűzesetekről, frissítjük cikkünket!

FRISSÍTVE: KÉZISZERSZÁMOKKAL IS BEAVATKOZTAK ALGYŐNÉL

Nagyjából egy hektáron kigyulladt a száraz aljnövényzet, a bozótos az M43-as autópálya mellett, a 11-es kilométernél. Szegedi és hódmezővásárhelyi hivatásos, valamint algyői létesítményi tűzoltókat riasztottak az esethez. Néhány kilométerrel távolabb, már az Algyői út mentén szintén szükség volt a szegedi hivatásos tűzoltókra, ott nagyjából fél hektáron szeméttel, gumidarabokkal szennyezett, nagyrészt nádas terület kapott lángra. A raj kéziszerszámokkal, vízsugárral avatkozott be – írja a katasztrófavédelem.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb