Mindenmás

Napi pakk: velünk marad a kánikula, de gomolyfelhők is tarkíthatják az eget Szegeden, ma is dolgoznak a Bertalan hídon

Nem kezdődhet el nap anélkül, hogy a legérdekesebb és leghasznosabb infókat tálalnánk fel a reggelid mellé! Velünk marad a nyárias meleg, némi gomolyfelhővel fűszerezve, de tovább dolgoznak a Bertalan hídon, és még egy kicsit csökkenhetnek az üzemanyagárak is. Kapaszkodj a kávésbögrébe, mutatjuk, mit hoz neked a kedd Szegeden, itt a napi pakk!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS GUNDEL TAKÁCS GÁBOR SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Gáspár, Cézár, Gazsó, Gibárt, József, Káldor, Mónika és Vilja nevű olvasónknak! Érdekességek:

  • ma van Szent Mónika, a férjes asszonyok és az anyák védőszentjének ünnepe,
  • 179 éve született Lechner Ödön építész, az Iparművészeti Múzeum tervezője. A magyar stílusú szecesszió úttörője, a szegedi városháza tervezője,
  • 91 éve Hámori Jenő olimpiai bajnok kardvívó,
  • 60 éve Gundel Takács Gábor, Táncsics Mihály-díjas újságíró, műsorvezető, sportriporter, kommentátor,
  • 42 éve pedig Kucsera Gábor világbajnok kajakozó, olimpikon.

GOMOLYFELHŐS-NAPOS IDŐJÁRÁS JÖN SZEGEDRE

Kedden a napsütés mellett átmenetileg némi gomolyfelhő-képződést is tapasztalhatunk majd Szegeden. Szórványosan zápor, zivatar is kialakulhat. Élénk, néhol erős lesz az északi-északkeleti szél. Kora reggel 15-23, a délutáni órákban 29-36 fokot mérhetünk, a legmelegebb most is a Dél-Alföldön lesz.

NAPFÉNY MŰTEREM – MUTATUNK EGY KÜLÖNLEGES FOGÁST NEKED A DÉLI AJÁNLATBÓL

A Napfény Műterem új Déli Ajánlata, a töltött husi, valódi ínyenc fogás, ami a klasszikus csirkemellet új szintre emeli. A szaftos csirkemell cheddar sajttal és prosciutto sonkával van töltve, majd aranybarnára sütve, hogy a kívül ropogós, belül omlós textúra minden falatnál elvarázsoljon. Az étel mellé fűszeres steak burgonya és jázmin rizs kerül, melyet friss saláta mix és tartár szósz tesz teljessé, így biztosítva a tökéletes ebédélményt. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 órától: 0630/952-6500. Fontos: ha helyben fogyasztod el, akkor a mediterrán teraszon vagy a klimatizált exkluzív teremben teheted meg, sőt még egy limonádéra is meghívnak Téged. Jó étvágyat kíván a Szeged365!

DOLGOZNAK A BERTALAN HÍDON

Hétfő óta 3 darab dilatációs szerkezet cseréjén dolgoznak a szakemberek a Bertalan hídon. A munkavégzés a tervek szerint két hónapot fog igénybe venni. A forgalom ez idő alatt mindkét irányban 1-1 forgalmi sávon haladhat majd a híd teljes hosszán.

600 FORINT ALATT A BENZIN ÁRA

Keddtől újabb csökkenésre számíthatunk a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árában is: bruttó 4 forinttal lesz kevesebb az előbbié, míg 2 forintot zuhanhat a gázolaj ára. A változás mértékének érvényesítése kedden kiderül, de jó hír, hogy a benzin átlagára 600 forint alá csökkent!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb