KikapcsVideo365

“Lehet, hogy lesz, aki utánunk gyorsabban megcsinálja, de az elsők akkor is mi leszünk” – izgalmas rekordkísérletre készül a Költözzma csapata, látványos programokkal érkezik az ország első SiP Weekend Show-ja

Őrületes show-ra készül szombaton a KöltözzMa csapata: reggel nyolc órakor ugyanis elstartol az ország első SiP Weekend Show-ja Szegedtől alig 10 kilométerre, Deszken. Izgalmakból nem lesz hiány biztosan, hiszen nagy durranással várják a látogatókat: többek között egy magyar rekordkísérlettel is készülnek, lesz élő tűzteszt, SiP panel emelő verseny és még rengeteg, izgalmasabbnál izgalmasabb építőiparral kapcsolatos program. A nagy eseményre már hét közben is lázasan folytak az előkészületek a deszki Jakab Gyula utcában, ahová kameránkkal be is surrantunk, meglesni mi vár ránk a fergeteges show során, melyről Nádasdi Csabával, KöltözzMa alapítójával beszélgettünk.

“LEHET, HOGY LESZ, AKI UTÁNUNK GYORSABBAN MEGCSINÁLJA, DE AZ ELSŐK AKKOR IS MI LESZÜNK”

Óriási durranással indul szombaton a KöltözzMa SiP Weekend Show-ja: reggel nyolckor ugyanis rögtön egy magyar rekord felállítására vállalkozott a csapat, a cél, hogy a lehető legrövidebb idő alatt felhúzzanak egy házat. A folyamatot a rekord bizottság elnöke fogja hitelesíteni. “A rekordkísérlet lényege, hogy minél gyorsabban felépítsünk egy házat, méghozzá a tetővel és a belső válaszfalakkal együtt. Nagy mérföldkő ez számunkra, hiszen, lehet, hogy lesz, aki utánunk gyorsabban megcsinálja majd, de az elsők akkor is mi leszünk” – avatott be bennünket a részletekbe Nádasdi Csaba.

VILÁGÚJDONSÁGNAK SZÁMÍTÓ IGLUHÁZ, ERŐEMELŐ VERSENY ÉS MÉG SOK-SOK PROGRAM

Természetesen az újdonságok sem maradhatnak ki a látványos programokból: mint az alapítótól megtudtuk, bemutatják világújdonságnak számító iglu házukat is ezen a nagyszabású eseményen, sőt, ezenfelül élő, SiP paneles tűzteszttel, erőemelő versennyel, sok-sok bemutatóval, sztárvendégekkel, de még meglepetés gasztroprogrammal is várják az érdeklődőket. Íme a teljes menetrend:

  • 8:00 – Rekordkísérlet kezdete, közreműködik: Sebestyén István, a Magyar Rekord Egyesület elnöke
  • 9:00 – Köszöntő: Nádasdi-Sándor Szilvia és Nádasdi Csaba
  • 9:30 – SiP paneles tűzteszt élőben
  • 10:00 – DJ Náksi Attila, The Best of Soho Party, Budapest parádé, Stereo Palma
  • 11:00 – Iglu ház bemutató – világújdonság a KöltözzMa csapatától
  • 12:00 – Erőemelő verseny parádé, SiP panelekkel és Fekete Miklóssal
  • 13:00 – Meglepetés gasztroprogram Fekete Miklóssal

Mindezek mellett persze a helyszínen több izgalmas program és állomás várható, lesznek harapnivalók, kávékülönlegességek és még helyszíni tanácsadás is az OTP Bank pénzügyi pont vezetőjével, de még SiP paneles háznéző és tető daruzás látványshow is lesz.

Nézzétek meg videónkat, melyben Nádasdi Csaba avat be bennünket az őrületes szombati show részleteibe:

Minden további infót a hivatalos eseményben, IDE KATTINTVA találsz. A rendezvény 100%-ban ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, az utolsó helyek egyikére még lecsaphatsz: [email protected]

Operatőr: Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb