Mindenmás

Bréking: mostmár biztos hogy elmaradnak a repülőnapok Szegeden

Mint ahogyan arról délelőtt beszámoltunk, sajnos benne van a pakliban, hogy nem tartják meg a repülőnapokat Szegeden a hétvégén. Mostmár szinte biztos, hogy légiparádé nélkül maradunk.

FRISSÍTVE: MÁR BIZTOS HOGY NEM LESZNEK REPÜLŐNAPOK

“Sajnálattal tudatjuk veletek, hogy a rendkívül kedvezőtlen időjárás-előrejelzés miatt szeptember 13-14. között, a közönség és a közreműködők biztonsága érdekében kénytelenek vagyunk lemondani. Hidegfront, eső és viharos szél: ezt ígéri a hétvége időjárása, ami lehetetlenné teszi, hogy Szeged legnagyobb légiparádéját megtartsuk. Az utolsó pillanatig reménykedtünk abban, hogy kegyes lesz hozzánk az időjárás, mostanra azonban, nézve az előrejelzéseket és szakemberekkel is konzultálva kiderült, hogy figyelemmel a közönség és a pilóták biztonságára, kénytelenek vagyunk lemondani a légi attrakciót. A következő hetek bizonytalan időjárása miatt, a rendezvényt a 2024-es évre törljük. Bízunk azonban abban, hogy a jövő évben ismét megkapja a SZIA a felszállási engedélyt és be tudjuk pótolni az idei elmaradt rendezvényt is. Akik belépőjegyet váltottak a 2024-es rendezvényre, azok a megvásárolt belépőiket vissza tudják váltani. A jegyvisszaváltás menetéről a www.tixa.hu és a SZIA közösségi média felületein tájékoztatjuk a napokban a látogatókat.- adta hírül a SZIA.

DÉLELŐTT MÉG CSAK VÁRAKOZTAK ÉS BÍZTAK BENNE, HOGY NEM SZÓL BELE AZ IDŐJÁRÁS A DOLGOK ALAKULÁSÁBA

Délelőtt kerestük a szervezőket és azt a választ kaptuk a Szegedi Repülőtér vezetőjétől, hogy egyelőre nem tudják mi lesz a sorsa a hétvégi programnak. A szervezők és a vezetőség akkor egy hosszabb időjárás jelentésre várt, melyből kiderülhet, hogyan alakul a kétnapos rendezvény. Ezek szerint semmi jót nem mutatott az előrejelzés. Biztosak vagyunk benne, hogy mindent megtettek azért, hogy ne a rosszabbik forgatókönyv szerint történjenek a dolgok, de nyilván az időjárást nem tudták befolyásolni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb