Mindenmás

Napi pakk: 24 fokkal és sok-sok napsütést hoz a péntek, koncertek szórakoztatnak bennünket a Bortéren, és

Lemásolja a csütörtököt a péntek: ma is sok napsütésre, és 24 fok körüli hőmérsékletre számíthatunk Szegeden! Az időjárás kedvezni fog a Bortérnek, ugyanis ma is koncertekkel, és kiváló borokkal találkozhatunk a Dóm téren. Ha mozizni lenne kedved a borozás helyett, akkor arra is van egy szuper tippünk, hiszen a világsikert aratott Még egy kört mindenkinek debütál a Kárpátia Filmszínházban Szegeden. Mutatjuk mit hoz a péntek, itt a napi pakk!

A Napi Pakk támogatója a Napfény Műterem Déli Ajánlata!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS A TAKARÍTÁS VILÁGNAPJA

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Friderika, Federika, Filip, Filippa, Frida, Fülöp, Zsuzsa és Zsuzsanna nevű olvasónknak! Érdekességek:

  • ma van a takarítás világnapja! Magyarországon minden évben szeptember harma­dik szombatján ünneplik ezt a világnapot!
  • 127 éve született Tamási Áron Kossuth-díjas író, akadémikus, 
  • 90 éve Sophia Loren többszörös Oscar-díjas és Golden Globe-díjas olasz színésznő és énekesnő,
  • 76 éve George R. R. Martin amerikai író, forgatókönyvíró, a Trónok harca írója.

MARAD A NAPSÜTÉS SZEGEDEN

Pénteken is sok napsütésre készülhetünk Szegeden, még záporra sem kell számítanunk a Napfény Városában, azonban időnként megélénkülhet a keleties szél. Hajnalra 12 fokig csökken a hőmérséklet, majd napközben 21-26 fokig melegszik a levegő városunkban.

FRISSEN KÉSZÜLT FOGÁSOK A NAPFÉNY MŰTEREMBŐL

A Napfény Műterem déli ajánlata alatt mindig igazi baráti hangulat fogad! Itt nemcsak finom ételeket találsz, hanem egy helyet, ahol jól érezheted magad, akár egyedül, akár társaságban. Élvezd a frissen készült fogásokat, és ajándékba kapsz mellé egy pohár limonádét is, mert náluk mindig figyelnek a vendégek kényelmére. Ha egy olyan helyet keresel, ahol nemcsak az étel, de a hangulat is kellemes, ne keress tovább!Hívd a 0630/952-6500-as számot 10:00 órától, vagy térj be hozzájuk, ahol a finom falatok mellé ajándék limonádé is jár egészen 16:00-ig! Jó étvágyat kívánunk!

KONCERTEK ÉS FINOM NEDŰ A BORTÉREN

Zakatol tovább a BorTér Szegeden, a szeptember 22-ig tartó nagy őszi bormustrán ma is lesz sok-sok fellépő, no meg természetesen számos borász! Mutatjuk a mai repertoárt! Íme:

ÁRKÁD SZEGED SZÍNPAD

  • 19.00 Repülünk a szívünk tavaszán – Merényi Nicolette és Kiszely Zoltán műsora
  • 21.00 Pumpkins Trió
  • 23.00 Doromb Improvicello

CE GLASS SZÍNPAD

  • 17.00 Kocsis Eszter project
  • 20.00 Falusi Mariann és Weisz Viktor

Lemaradtál a startról? Mutatjuk:

MOST VAN AZ EURÓPAI MOBILITÁSI HÉT IS SZEGEDEN

Ezen a héten tartják az Európai Mobilitási hetet, az “Autómentes Nap” rendezvényeihez pedig a Szegedi Közlekedési Társaság is csatlakozott. Ennek köszönhetően hétfő (szeptember 16.) és vasárnap (szeptember 22.) között egy személygépkocsi érvényes forgalmi engedélyének felmutatásával ingyen lehet utazni az SZKT járatain.

FILMDÖMPING A KÁRPÁTIA FILMSZÍNHÁZBAN

Ha hétvégi mozit tervezel, a Kárpátia Filmszínház a legjobb választás! Két igazi gyöngyszem érkezik a vászonra: a világsikert aratott Még egy kört mindenkinek és a megindító A bálna című dráma. Mindkét film kiemelkedő nemzetközi díjakat nyert, és most Szegeden is láthatod őket! Tarts velünk ezen a különleges hétvégén, és éld át a mozi varázsát a Kárpátiában!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb