Mindenmás

Akkora tumultus van a tram-train járatokon, hogy a 2-es villamos is betér a rókusi vasútállomásra

A nagyvasúti vágányzár miatt megnövekedett a tram-train utasforgalom Szegeden. Ezért a 2-es villamosvonali járatok szeptember 20-án (pénteken), 12:41 és 15:26 között Európa liget irányába Rókus vasútállomás felé is betérnek – közölte a Szegedi Közlekedési Kft a közösségi oldalán.

Kiemelték, hogy a járatok Szeged Plaza megállóhely kivételével – le vagy felszállási igény esetén – minden érintett megállóhelyen megállnak. A betérő 2-es vonali járatokra a Szeged helyijárati jegyek és bérletek érvényesek, az Ország- és Vármegyebérletek azonban nem.

A HÓNAP VÉGÉÉIG KELL KIBÍRNI

A szegedi fővonalon egyébként szeptember 7-től 29-ig több ütemben, illetve eltérő szakaszokon pótlóbuszok járnak, de megváltozott a vonatok közlekedése is a pályakarbantartás, és a szegedi deltavágány építése miatt. A pótlóbuszok Szegeden a rókusi állomásról indulnak és oda is érkeznek, Szegeden a városi szakaszon pedig a vasútvillamosokkal lehet utazni. Ezért van ekkora tumultus a tram-train járatokon.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb