GasztroKikapcs

My name is Gombóc… Túró Gombóc hétvégére készülnek Szegeden!

Parádés rendezvénykínálattal készült rá a szegedi őszre, télre a Damjanich utcai Garden Bistro, akik csütörtöktől a Túrógombóc Csodák Hétvégéje névre keresztelt eseményükkel lepik meg az édes szájú szegedieket. A már tradicionális, harmadik éve megtartott tematikus hétvége lényege, hogy ínyencséget varázsolnak a magyar konyha tradicionális fogásából, bebizonyítva, hogy a hétköznapi desszertből is lehet egészen különleges, a bisztróétel és a fine dining határán egyensúlyozó fogást varázsolni, ráadásul baráti áron.

A Szeged365 Facebook oldalán már el is indult egy játék, ahol 2 fős fogásokat lehet nyerni a Túrógombóc Csodák Hétvégéjére, cikkünkben pedig mutatjuk a kínálatot, amely csakis csütörtöktől vasárnapig érhető el, nagyon korrekt, adagonkénti 2490 Ft-os áron.

  • Túrógombóc szatmári szilvaraguval, fahéjas tejföllel
  • Túrógombóc áfonyaszósszal és tejföl
  • Kókuszbundás túrógombóc forró csokoládékrémmel
  • Bodzás-meggyraguval tálalt túrógombóc, gránátalmás mascarpone habbal
  • Mangós túrógombóc fehércsokis mézes tejföllel

A Szeged365 szerkesztőségében az utóbbi, egzotikus kivitel volt a befutó, így az már szinte biztos, hogy csütörtök délben a Garden-ben kezdünk egy mangós-fehércsokis-mézes csodával (és szerintünk ott is fejezzük majd be). További információkat ITT találsz, asztalt pedig a +36704273366 és a +36703657496 számokon tudsz foglalni. További Garden-programok az év végére:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb