Kikapcs

Hidegrázós hétvége! Két brutális thriller érkezik a Kárpátia Filmszínházba hétvégén! Ne maradj le!

Igazi thrillerdömping a Kárpátia Filmszínházban! Szeptember 27-én és 28-án két feszültséggel teli alkotás, a Semmi és A keltetés robban be a mozivászonra, garantáltan szétcincálva az idegeidet! Ne hagyd ki az esélyt, hogy a hétvégéd egy felejthetetlen moziélménnyel legyen gazdagabb – a thrillerek szerelmeseinek kötelező program! Már most böngéssz az októberi filmek között is!

Szeptember 27-én pénteken és 28-án szombaton igazi különleges élmény vár a Kárpátia Filmszínház látogatóira, különösen azok számára, akik szeretik, ha egy film a feszült várakozásról, az ismeretlen borzongásáról és lélektani drámáról szól. Ezen a hétvégén két igazán izgalmas thriller premierjével várnak a moziban: a Semmi és A keltetés című alkotások garantáltan a székedbe szegeznek majd! Ha úgy érzed, hogy a hétköznapokból hiányzik a pörgés és az izgalom, itt a helyed – ne hagyd ki!

A Semmi című film egy különleges ifjúsági történet, amely nemcsak a fiatalok, de a felnőttek lelkét is megrázza. Egy dán regény alapján készült alkotásban egy középiskolás osztály próbál választ találni az élet értelmére, de az, amit felfedeznek, mindent felforgat. Az évek óta több országban sikerrel vetített történet most végre a magyar mozikba is megérkezett, és biztos lehetsz benne, hogy a drámai fordulatok mellett a thriller elemei is kellő borzongást hoznak majd. Azoknak ajánljuk, akik nem riadnak vissza a mélyebb filozófiai kérdésektől, miközben az izgalmak szinte tapinthatóvá válnak a vásznon.

Ezzel szemben A keltetés már inkább a horror-thriller vonalán mozog. Tinja, a fiatal tornászlány életét követhetjük nyomon, aki egy nap egy különleges tojást talál. A titokzatos tojásból kikelő lény pedig olyan borzalmakat hoz magával, amely minden idilli családi pillanatot szörnyű rémálommá változtat. Ez a film biztos, hogy nem hagy aludni! Azoknak szól, akik szeretik a pszichológiai horrorok és a hátborzongató jelenetek keverékét, ahol az ismeretlentől való félelem és a családi dráma egybefonódik.

Felkészültél a borzongásra? Még október is izgalmakkal vár!

Ha most hétvégén nem lenne elég a feszültségből, akkor érdemes előre nézned, mert októberben is folytatódik a thrillerek dömpingje a Kárpátia Filmszínházban. Legyen szó pszichológiai thrillerekről, horrorokról vagy akár misztikus drámákról, a mozi mindenkinek kínál majd valamit, ami garantáltan beszippantja. Jegyek már most kaphatók, így érdemes szétnézni a Kárpátia Filmszínház weboldalán, és időben biztosítani a helyedet ezekre a felejthetetlen élményekre!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb