Sport

Összesen több, mint 80 kilót fogytak le a Global Fitness Átalakítóshow versenyzői – megvan a két győztes!

Kő kemény küzdelem zajlott Szeged legnagyobb fitness-termében az elmúlt 3 hónapban: a nyáron elindított Global Fitness Átalakítóshow során hat versenyző – három lány és három srác – mutatta meg, hogy kemény munkával, kitartással, precízen megtervezett edzéssel és profi étrenddel tényleg csodákra képes az ember.

A Global Fitness Átalakítóshow támogatói: FitfoodWay.hu, Tempó Taxi, BioTechUSA, Sun City Szabadidőközpont, Porsche Szeged, Sundance Szolárium, BioHair Napfény, Gesoto. A program médiapartnere a Szeged365.

TÖBB, MINT 80 KILÓ, 3 HÓNAP ALATT? CHALLENGE ACCEPTED!

A Global Fitness Átalakítóshow időtartama alatt több, mint 80 kilót fogytak le a versenyzők. Mint a győztes Biczók Brigitta személyi edzője, Remzső Máté az utolsó mérlegelésen kifejtette, a látványos eredmény eléréséhez főként három dologra volt szükség:

  • edzeni,
  • edzeni,
  • és edzeni.

A 14 kilót ledobó és – ami ennél is fontosabb – magabiztos, feszes izomzatot építő Biczók Brigitta elmondta, esze ágában sincs befejezni a sportos életmódot, a jövőben is állandó vendége lesz a Makkosházi körúti teremnek. A molekuláris bionika szakon végzett fiatal szegedi lány egyébként nagyon szoros versenyben győzött, még a világújdonság ShapeScale testszkenner is alig tudott különbséget tenni az első négy helyezett között, akik egyaránt 14-14 kilót dobtak le. A végeredményt a fent említett okos készülék állapította meg, annak függvényében, hogy ki, mekkorát változott a júliusi kezdés óta.

A verseny során óriási segítséget nyújtott a FitFoodWay, akik három hónapon át díjmentesen látták el reggelivel, ebéddel és vacsorával mind a hat versenyzőt. Mint a cég szegedi franchise-igazgatója, Bodó Attila (aki egyébként a Bárka és a Gin és Rum Fesztivál alapító-tulajdonosa is) elmondta, a céljuk, hogy minél több szegedinek segíthessenek az egészséges életmódra történő átállásban, bebizonyítva, hogy koplalás nélkül is lehet fogyni, vagy izmosodni, egészséges, ízletes, minőségi fogások segítségével. A FitFoodWay kínálatát IDE KATTINTVA éred el.

TÖBB, MINT 32.000 VOKS FUTOTT BE A GLOBAL FITNESS OLDALÁRA

A verseny egyben egy közönségszavazás is volt, amelynek során a számukra legszimpatikusabb szegedire voksolhattak a Global Fitness vendégei egy végig nyilvános felületen. A legnépszerűbb versenyző a fordítóként dolgozó Bernáth Bella volt, aki 17.984 voksot gyűjtött be, ami a szavazatok több, mint felét jelentette.

A csütörtök délután, a Global Fitness vendégei előtt megtartott mérlegelés és díjátadó aftermovie-jával hétfőn érkezünk a Szeged365-ön.

EXTRAVAGÁNS NYEREMÉNYEKKEL GAZDAGODTAK A VERSENYZŐK

A két győztes – Biczók Brigitta és Bernáth Bella – egy évre szóló ingyenes Global Fitness bérletet és táplálék-kiegészítőket kapott, mellé pedig egy-egy extravagáns nyeremény-csomagot.

A legnagyobbat változó Brigi nyereményei:

  • 2 személyes all inclusive WELLNESS hétvége Siófokon (CE Plaza Hotel);
  • egy évig díjmentes hajvágás a BioHair Napfény jóvoltából;
  • egész szezonra vonatkozó, 260.000 Ft értékű Sun City Szabadidőközpont strand és WAKEBOARD bérlet a 2025-ös szezonra;
  • autó két hétre, a Porsche Szeged jóvoltából;

A közönségszavazat-győztes Bella nyereményei:

  • 100.000 Ft értékű Tempó Taxi taxibérlet;
  • egész szezonra vonatkozó, 260.000 Ft értékű Sun City Szabadidőközpont strand és WAKEBOARD bérlet a 2025-ös szezonra;
  • 10 alkalmas SUNDANCE SZOLÁRIUM bérlet

A grandiózus, immáron 3000 négyzetméteres fitness-komplexumot a Makkosházi körút 1. alatt találod, a legjobb pedig, hogy a kondi -, spinning -, aerobic – és jóga-termet is tartalmazó Global Fitness-be továbbra is 10.000 Ft-nál indulnak a kedvezményes bérletek. Az árlistát és a további részleteket ITT találod.

Fotók: Zombori József

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb