Kikapcs

Egyenesen a londoni West Endről érkezik Szegedre az utóbbi idők legnagyobb Michael Jackson show-ja: élő zenekarral és óriási show-val lesz teljes a Jacko életérzés novemberben

Szinte napra pontosan egy hónappal ezelőtt, 2024. augusztus 29-én lett volna 66 éves a Michael Jackson, akinek olyan feledhetetlen és kultikus popslágereket köszönhetünk, mint a Billie Jean, a Beat it, a Thriller, a Dirty Diana, a Man in the Mirror, de még estig sorolhatnánk a közismert zeneszámokat, amit a pop királya alkotott meg. November 29-én, a Városi Sportcsarnokban a szegediek is átélhetik, ahogy a neves producer, James Baker látványos és grandiózus show-jában Ben Bowman-nel, Nagy-Britannia legsikeresebb Michael Jackson-tribute sztárjával életre kelti a hamisíthatatlan Jacko-életérzést. Az ősszel angliai turnéját megszakítva ugyanis Magyarországra, ezen belül pedig többek között Szegedre érkezik a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya, Michael Jackson előtt.

A november végén esedékes Michael® Show a neves brit producer, James Baker legújabb nagy sikerű, díjnyertes színházi produkciója élő zenekarral, lenyűgöző jelmezekkel, ikonikus táncprodukciókkal és természetesen az utánozhatatlan Ben Bowman-nel, Nagy-Britannia legsikeresebb Michael Jackson-tribute sztárjával repíti vissza a szegedieket a pop királyának varázslatos világába. Mindenek előtt íme a legfontosabb koordináták, amiket mindenképpen tudnod kell a november végi fergeteges show-ról:

  • Szeged Városi Sportcsarnok
  • Szeged, Temesvári krt. 33.
  • 2024. november 29., péntek 20:00

A díjnyertes produkció napjaink legnagyobb tisztelgése Michael Jackson előtt, ami az Ő saját színpadi műsorainak elemeit izgalmas, új feldolgozásokkal és lélegzetelállító fényjátékkal vegyítve hozza létre a pop királyának és zenéjének tökéletes és méltó ünneplését. A nem mindennapi show azt ígéri, hogy a leghitelesebb, legélénkebb és leghatásosabb újrateremtése lesz az ikonikus szupersztárnak, amit valaha is megtapasztalhat, továbbá a shwow nem csak Michael Jackson, hanem az Ő 5 legnagyobb slágerét is felvonultatja. A showban szerepel a

  • Thriller,
  • a Beat It,
  • a Billie Jean,
  • a Man in the Mirror, de még sok-sok más ikonikus és felejthetetlen klasszikus, Michael Jackson slágerlistájából.

EZ EGY NAGY SZERELEM PROJEKT

Arról, hogy pontosan mi várható a fergeteges estén, Kökényessy Katalinnal, a turné magyarországi szervezőjével beszélgettünk, aki elmondta nekünk, hogy a Michael® Show tulajdonképpen egy nagy szerelem projekt számára. Már gyermekkorában rajongott Michael Jackson zenejéért, ahogy sokakra, rá is nagy hatást gyakoroltak az előadóművész dalai. Mindig is nagy álma volt eljutni egy Michael Jackson koncertre, ez azonban már nem válhatott valóra. Amikor lehetősége nyílt rá, belekóstolt a londoni színházvilágba, s nagyon sok musicallel megismerkedett, melyeknek lenyűgözte abszolút profi és magas minőségű megvalósításai. Így elhatározta, ezeket a fantasztikus londoni produkciókat szeretné elhozni Magyarországra is. Így talált rá a Michael® Show-ra, melyről már az előzetes videók meggyőzték, milyen egyedülálló és fantasztikus műsorról van szó. Nem volt kérdés, hogy hazahozza a produkciót, hogy mások is átélhessék a felejthetetlen csodát, valóra váltva nemcsak saját, hanem sok hazai Michael Jackson rajongó álmát. A Katalinnal készült teljes beszélgetésünket végig, az alábbi Szeged365 cikkben olvashatod el:

Sőt, még Erdős Lászlót, a Jackson Show másik magyarországi partnerét és társszervezőjét is elcsíptük egy pár szóra, erről a következő cikkben olvashatsz:

A show november 29-én érkezik Szegedre, a jegyeket IDE KATTINTVA éred el, korlátozott számban. Az esemény médiapartnere a Szeged365.

Michael® Show

Időpont: november 29. péntek, 20:00

Helyszín: Szeged, Városi Sportcsarnok

Jegyvásárlás: ITT

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb