Kikapcs

A Szegedi Hősöknek kedvez a Garden Bistro: azonnali meglepetés vár, ha egészségügyi dolgozó vagy

Korrekt ötlettel rukkolt elő októberre a Garden Bistro & Beach, alig pár nappal azután, hogy bejelentették, óriási rendezvény és koncertdömpingre készülnek az év hátralévő részében. A Damjanich utcai étterem októberben azoknak a hős szegedieknek szeretne egy kicsit visszaadni, akik a nap 24 órájában a mi egészségünkért küzdenek, ezért októberben végig ajándék Costa Coffee-t adnak minden egészségügyben dolgozó vendégüknek.

Alig, hogy véget értek a Kütyümentes Napok a Garden Bistroban, rögtön egy újabb kedvezménnyel rukkol elő az egyébként szinte heti szinten izgalmas koncerteket és programokat szállító Damjanich utcai étterem. Gondoltak egy nagyot, ezúttal azokra, akik a mindennapokban a szegedi emberek egészségéért küzdenek, szeretnének most nekik visszaadni valamennyit az áldozatos és kitartó munkájukért, ezért október elsejétől (vagyis holnaptól) egészen a hónap utolsó napjáig ajándék Costa presszókávét adnak minden olyan vendégüknek, aki az egészségügy valamelyik szférájában dolgozik.

A szegedi őszre és télre pedig elképesztő programsorozattal készül a Garden Bistro, a bárzongorista stílusban visszatérő Krisz Rudi és a TNT-ből ismert Dobrády Ákos mellett rengeteg izgalmas program van a tarsolyukban, erről az alábbi cikkben olvashatsz:

  • Garden Bistro & Beach
  • Szeged, Damjanich u. 7.
  • Asztalfoglalás: 06 70 427 33 66

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb