- Hirdetés -68089a56efbe0f8cb4cf5ca4
- Hirdetés -68089a30efbe0f8cb4cf5c8b
GasztroVideo365

Gasztro365: az Exatlon-győztes Busa Gabi a szegedi Sugar & Candy-ben süt Nektek!

- Hirdetés -6800dd71efbe0f8cb4cc162f

Imádjuk Busa Gabit: a szegedi bunyótündér behúzott 3 db kick box világbajnoki címet, megnyerte az Exatlont, civilben nyomozóként hajtja a rosszfiúkat és még a konyhában is legyőzhetetlen! A Gasztro365 e heti epizódjában a Sugar & Candy süti-műhelyébe költöztünk be, a cukrászmesterünk Busa Gabi!

Főszereplők:

- Hirdetés -67ece352efbe0f8cb4c12423
  • Busa Gabriella: háromszoros kick-box világbajnok, az Exatlon 2020 győztese, szegedi rendőrnyomozó, egy igazi tűzről pattant szegedi csajszi
  • Barta Enikő: a Sugar & Candy megálmodója, tulajdonosa, aki Szatymazról, egy kis candy boltból indította vállalkozását, ami mára a szegediek egyik kedvence lett
  • Sánta Dóri: a Sugar&Candy kreatív fejlesztő cukrásza 

…és persze Te, otthonról!

Elkészítenéd velünk a karamellás-csokis csodát? Mutatjuk, milyen alapanyagokra lesz szükséged:  

- Hirdetés -68088d1cefbe0f8cb4cf554c

Csoki Ganache:
– 100g tejcsoki
– 50g étcsoki
– 100g tejszín

Sós karamell:
– 200g cukor
– 80g vaj
– 1/2 tk só
– 250g tejszín
– tonkabab

Tart tészta:
– 200 g búzaliszt
– 50g mandulaliszt
– 1 db tojássárgája
– 125g hideg vaj
– vanília
– egy csipet só

Sikerült összehozni? Ízlett? Fotózd le és dobd el a nagy művet az info@szeged365.hu-ra!

- Hirdetés -68089d04efbe0f8cb4cf5e2c
- Hirdetés -67ece37defbe0f8cb4c12447- Hirdetés -6800de98efbe0f8cb4cc16f7- Hirdetés -6800dee1efbe0f8cb4cc1727- Hirdetés -6800df77efbe0f8cb4cc178e- Hirdetés -6800dfb7efbe0f8cb4cc17c4- Hirdetés -6800e27fefbe0f8cb4cc1989- Hirdetés -6800faacefbe0f8cb4cc286b- Hirdetés -68088d40efbe0f8cb4cf5567

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb