Mindenmás

Ismét bebizonyosodott, hogy a szegediek a legjószivűbbek! A Mátyás téren menthetünk ma életeket a Szent Ferenc napi véradás és jótékonysági főzés keretében

A Szia kávézó és az Alsóvárosi Ferences Plébánia közös szervezésében történik megrendezésre a lassan hagyománynak számító esemény. Délelőtt 10:00-kor véradással indul a nap, majd délután kettőkor bekövetkezik kósotoló, melyet zene és sport fog kísérni. Nagyon büszkék vagyunk rájuk!

VI. Szent Ferenc jótékonysági főzés és véradás egy olyan kezeményezés, mely az elmúlt hat év minden okt. 6-án kerül megrendezésre a Mátyás téren, ahol véradás mellett csapatokban nevezhetünk be megvillantani kulináris tudományunk, és a kóstoló mellett izgalmas családbarát programokat élvezhetünk. A bevételek a Ferencesek által működtetett Szegény konyha javára mennek. A véradásra délelőtt 10:00-14:30-ig lesz lehetőség a kolostorban, a részletes programot pedig itt találod:

10:00-14:30 Véradás a kolostorban a 10-es teremben
14:00 Elkészülnek az ételek és kezdődhet a kóstolás
14:00-16:00-ig Csergő banda gondoskodik a jó hangulatról
15:00-19:00-ig Síoktatás egy mini sípályán a Mátyás téren
16:00-18:00-ig Mini foci Tichy-Rács Péter vezetésével
17:00-kor Bartók Béla Zeneművészeti kar hallgatóinak koncertje
18:00-tól Tombola
19:00-kor Torta-árverés

A jelentkezéseket és felajánlásokat a Szia kávézónál rögzítik. Példaértékű, gyönyörű munka!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb