Közélet

Rejtélyes ügy: búcsúlevelet hagyhatott maga után a Szegeden megtalált Fejér vármegyei polgármester, nyomozás van folyamatban ellene

Egy szegedi hotelben találták meg a rendőrök Kerekes Ildikót, a Fejér vármegyei kisközség, Jenő polgármesterét – írtuk meg kedden, ám most kiderült, hogy nyomozás folyik ellene, és búcsúlevelet is hagyhatott maga után.

Egyelőre nem tudni, hogy mi történt Jenő polgármesterével, de az Index informáci szerint nyomozás folyik ellene. Az 50 éves politikust egy szegedi hotelben találták meg, hiányos öltözékben, miután rosszul lett. Úgy tudják, hogy Kerekes Ildikó búcsúlevelet is írt. A polgármestert jelenleg kórházban ápolják.

SZEGEDI HOTELBEN SZÁLLT MEG

Egy korábbi uniós pályázat elszámolása miatt indult nyomozás Jenő település újraválasztott polgármestere ellen – tudta meg a lap. Kerekes Ildikó egy másik önkormányzatnál volt pénzügyi vezető, ahol az uniós pályázatokat kezelte. Helyi forrásaiktól úgy tudják, hogy egy vállalkozó jelentette fel az 50 éves hölgyet. A polgármestert egyébként szombaton kezdte el keresni a rendőrség, majd kedden lekerült a keresett személyek listájáról. Mint kiderült, hétfő éjjel találták meg az eltűnt polgármestert, Szegeden. A faluban azt beszélik, hogy egy szegedi hotelben szállt meg, ahol rosszul lett és orvost kellett hívni hozzá. A politikus sem családtagjainak, sem munkatársainak nem jelezte utazási szándékát, így senki nem tudott a polgármester hollétéről.

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
116-123
Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
116-111
Csak vezetékes vonalról hívható:
DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
+36-80-200 866
Akik interneten segítenek:
www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
[email protected]
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb