KikapcsMindenmás

Micsoda buli volt Szeged mellett! Köszönjük a Szeged365 Family-nek a képeket: ilyen volt Algyőn a Borfesztivál!

A 2. Algyői Borfesztivál két napja nem csak a finom borokról szólt, hanem a fantasztikus hangulatról is. Nézd meg, milyen volt a Fő tér tele élettel, borospoharakkal és vidám arcokkal – mindezt egy galériában összegyűjtve!

Az Algyői Borfesztivál idén második alkalommal nyitotta meg kapuit, és már az első nap megmutatta, miért is érdemes volt kilátogatni a Fő térre. Ahogy a szegediek már megszokhatták, ez az esemény nem csak a borokról szólt, hanem a közösségről, a jókedvről és az emlékezetes pillanatokról.

A kóstolók sorra érkeztek, és mindenki megtalálta a saját kedvencét, legyen szó egy könnyed fehérről, egy testes vörösről, vagy egy gyümölcsös roséról. De a borok mellett a fesztivál zenei programja is gondoskodott arról, hogy mindenki jól érezze magát: a színpadon egymást váltották a zenekarok, miközben a Fő tér megtelt táncoló emberekkel.

Szeged már régóta büszkélkedhet azzal, hogy otthont ad Magyarország legnagyobb borfesztiváljának, amely minden évben hatalmas tömegeket vonz a város szívébe. Úgy tűnik, hogy Algyő is kezd ráérezni a borfesztiválok hangulatára, hiszen a 2. Algyői Borfesztiválon a kisebb lépték ellenére is fantasztikus közösségi élmény alakult ki. Bár a szegedi fesztivál méreteit még nem éri el, Algyő is bizonyítja, hogy a helyi borászatok és a jó hangulat itt is megtalálják a helyüket. Talán éppen a szegedi példát követve, Algyő is egyre fontosabb szereplővé válik a régió borfesztivál-kínálatában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb