Sport

Mario Sostaric hosszabbított: 2028-ig OTP Bank-PICK Szeged mezben!

Hivatalossá vált a nagy hír: a szurkolók kedvence, Mario Sostaric, 2028. június 30-ig meghosszabbította szerződését az OTP Bank-PICK Szegeddel! A bejelentést a Sport TV „Harmadik félidő” műsorában tették meg vasárnap este, ahol a horvát válogatott szélső örömmel nyilatkozott az új megállapodásról és a csapat iránti elkötelezettségéről.

Újabb remek hír érkezett az OTP Bank-PICK Szegedtől: Mario Sostaric 2028. június 30-ig hosszabbította meg szerződését a csapattal! A népszerű szélső továbbra is kék mezben folytatja pályafutását, miután a klub bizalmat szavazott neki a következő években is.

Mario Sostaric, az OTP Bank-PICK Szeged egyik legfontosabb játékosa, újabb nagy sikerekkel kecsegtető időszakra készül: vasárnap este hivatalossá vált, hogy 2028-ig marad Szegeden. A szlovén Velenjéből érkező horvát válogatott szélső 2016 óta erősíti a klubot, és az évek során meghatározó szerepet töltött be a csapat sikereiben.

Eddig három magyar bajnoki címet (2018, 2021, 2022) és egy Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett a kék mezben. Mario, a szurkolók által “SuperMario”-nak becézett játékos, a Bajnokok Ligájában klubunk második legeredményesebb kézilabdázója, már 399 gólt szerzett, és a jelenlegi szezonban is remek formában van: négy forduló után 32 góllal vezeti a BL góllövőlistáját!

Sostaric nem csupán a pályán villog: családjával is otthon érzi magát Szegeden, a város és a közösség pedig befogadta őket. A Sport TV „Harmadik félidő” műsorában Mario megerősítette elkötelezettségét a csapat iránt, és elmondta, milyen nagyszerű érzés a szegedi közönség előtt játszani. A hosszabbítás pedig csak egy újabb lépés a közös sikerek felé: Mario Sostaric készen áll, hogy továbbra is a szegedi kékek színeiben harcoljon a győzelmekért!

Tudtad, hogy Mario Sostaric eredetileg Szlovéniában, a RK Gorenje Velenje csapatában kezdte profi karrierjét? A horvát származású szélső 2016-ban szerződött Szegedre, és azóta töretlen a sikere. Szegedi évei alatt nemcsak bajnoki címekkel és kupagyőzelmekkel büszkélkedhet, hanem a Bajnokok Ligája egyik legveszélyesebb góllövőjévé is vált.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb