Szegedi ArcokVideo365

Megérkezett a szegedi ősz legcsillogóbb ajánlata: siófoki wellness hétvégét és 100.000 Ft értékű vásárlási utalványt is nyerhetsz a Diamond és Diamore üzletekben

Kétség kívül az idei szegedi ősz egyik legkülönlegesebb ajánlatát alkották meg az ÁRKÁD Szeged középső és felső szintjén található Diamond és Diamore üzletekben: amennyiben szeptember 22. és október 31. között vásárolsz náluk bármilyen ékszert, bármilyen összegben, gyakorlatilag automatikusan be is kerültél azok közé, akik között értékes nyereményeket sorsolnak majd ki a hónap utolsó napján.

Pazar nyereményjátékot talált ki az ÁRKÁD Szeged két közismert ékszer és óra üzlete: a képlet pofon egyszerű, ugyanis ha október 31-ig vásárolsz náluk karórát, gyűrűt, nyakláncot, karkötőt vagy bármilyen más ékszert, mást már nem is kell tenned, ugyanis bekerültél azok közé, akik között kisorsolják majd az alábbi, értékes nyereményeket a hónap végén:

  • 100.000 Ft értékű vásárlási utalvány
  • 50.000 Ft értékű vásárlási utalvány
  • 2 fős wellness hétvége a Balaton partján, Siófokon

Az ajánlat olyannyira népszerű, hogy nemrég a Pick Szeged két kulcsembere is ellátogatott az ÁRKÁD-ba, és ezúttal nem a Nantes vagy a Barcelona kapuját vették be, hanem a Diamond és Diamore üzleteket:

Igyekezz, már csak október 31-ig tudsz bekerülni azok közé, akik között kisorsolják majd a nyereményeket, a tervek szerint élő adásban, amit ITT és ITT tudsz majd követni. A Diamond Óra & Ékszer Üzletet a középső, míg a Diamore-t az ÁRKÁD felső szintjén találod!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb