KikapcsVideo365

Korlátlan borfogyasztás és hajnalig tartó buli Szeged szívében – Visszatér a „Bulizz a borászokkal”!

November 9-én újra megrendezésre kerül a „Bulizz a borászokkal” esemény a Hungi Vigadóban, ahol a legjobb hazai borászatok kínálják a legkiválóbb boraikat. Ezúttal még nagyobb teret biztosítanak a mulatságnak, két termet töltenek meg borokkal és jókedvvel! Korlátlan borkóstolás vár rátok 18:00 és 22:00 között miközben DJ Corvin zenél, majd egy fergeteges buli DJ Roberto Rios-szal 23:00-tól. Kóstoljátok végig az ország legkiválóbb borait, élvezzétek az éjszakát, és táncoljatok hajnalig!

November 9-én ismét a boroké és a bulizásé lesz a főszerep a Hungi Vigadóban! Ha lemaradtál a tavaszi rendezvényről, akkor most itt az esély, hogy bepótold, és egy fergeteges estében legyen részed a “Bulizz a borászokkal” eseményen. A GOURMET BOR elhozza Nektek az ország legjobb borászait, hogy egy korlátlan borkóstolás keretében élvezhessétek a legfinomabb ízeket. A Hungi Vigadó most még nagyobb helyszínen, két termet is megtöltve kínálja ezt az egyedülálló élményt Szegeden.

A borkóstolás 18:00-tól 22:00-ig tart, ahol a Günzer Családi Birtok, Sauska, Tóthborbirtok, és még sok más elismert borászat vár titeket. A borok mellett pedig finom falatokat, sajtokat és szendvicseket vásárolhattok, hogy teljes legyen az élmény. De itt még nem ér véget az este, hiszen 23:00-tól hajnalig tartó buli vár rátok DJ Roberto Rios-szal! A “Wine Is in the Air” party garantáltan felejthetetlen lesz, ahol a legjobb zenékre táncolhatsz egészen reggelig.

A jegyeket már most érdemes beszerezni, mert az early bird jegyek elfogytak, de elővételben még elérhetőek 8.900 Ft-ért, november 8-ig. Itt tudod megvásárolni: JEGYEK. Ha nem sietsz, helyszínen is megvásárolhatod a belépőt, de csak korlátozott számban, 9.900 Ft-ért. Ne maradj le, hiszen ez az esemény garantáltan a november legnagyobb durranása lesz!

Tudtad, hogy a rendezvényre saját, logóval ellátott poharat kapsz? A pohár letéti díja 1.500 forint, amit a belépésnél készpénzben kell fizetni, de ha a buli végén visszahozod, visszakapod a pénzed.

A rendezvény nemcsak a borok kedvelőinek szól, hanem mindenkinek, aki szeretné élvezni a minőségi italokat és a hajnalig tartó bulit. A Hungi Vigadóban a borok és a zene szerelmesei biztosan megtalálják a számukra legkedvesebb élményt. Még egy érdekesség: a DJ Roberto Rios fellépésével biztosan felpezsdül a hangulat, hiszen ő az egyik legnépszerűbb hazai DJ, aki már számtalan nagy rendezvényt pörgetett fel a zenéjével.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb