Kikapcs

Zajlik a készülődés a Kárász utcán: elkezdték felszerelni a karácsonyi fényeket

Hihetetlen, hogy telik az idő! Még nem olyan régen a nyárias napsütésben borozgattunk a belvárosban, most pedig már jönnek a nagykabátos idők. De a közelgő tél jöttét nem is jelezhetné jobban más, minthogy hétfőn megjelent az emelőkosaras autó a Kárász utcán, ugyanis a szakemberek elkezdték felszerelni a karácsonyi díszkivilágítást városunk sétáló utcája felett.

NOVEMBER VÉGÉN INDUL A SZEGEDI KARÁCSONYI HETEK FORGATAGA

A szegedi adventi készülődés 2024. november 29-én kezdődik, a programok, látványosságok, a finom forralt borok és gasztronómia élmények egészen december 24-ig várják az érdeklődőket a Dóm téren. Most még ugyan csak a karácsonyi fényeket helyezik fel, de mi már nagyon várjuk, hogy újra gyönyörű pompájában ragyogjon a város szíve. Jelenleg a munkálatok itt tartanak:

Érdekesség, hogy a Kárász utca másik felében még a nyári arcát mutatja városunk sétáló utcája, ott ugyanis még fent vannak a napvitorlák:

MÉG A MAI NAP FOGADJÁK A FELAJÁNLÁSOKAT SZEGED KARÁCSONYFÁJÁRA

Csak úgy rohan az idő, hamarosan Szegeden is megkezdődik a karácsonyi őrület, lecsap az ünnep szelleme városunkra. A boltok polcain megjelentek a gömbök és az égősorok, már keresik a város ékességét, Szeged karácsonyfáját. A felajánlásokat november 15-ig fogadják, e-mailben, postai levélben vagy telefonon.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb