Kikapcs

Jegyet foglaltál már? Szeged legijesztőbb filmes hétvégéje közeleg!

Október 18-án és 19-én igazi rémálomsorozat érkezik a Kárpátia Filmszínházba: pénteken 18:00-tól „A kopogás” című horrorral nyitják meg a hétvégét, majd szombaton „A látogatás” teszi fel az i-re a pontot. Ne hagyd ki az év legfélelmetesebb filmes élményét, amit a szegedi Kárpátia Filmszínház biztosít ezen a hétvégén a horrorrajongóknak. Gyere el és tapasztald meg, milyen az igazi hidegrázás, amire biztosan emlékezni fogsz!

Ha igazi horror kedvelő vagy, és még nem volt elég a borzongásból, akkor ezen a hétvégén a Kárpátia Filmszínházban a helyed! Október 18-án és 19-én két olyan film kerül terítékre, amelyek garantáltan nem hagyják, hogy nyugodtan aludj majd az éjjel. Pénteken a „A kopogás” című horror érkezik 18:00-tól a mozivászonra, ahol egy elhagyatott házban rekedt csoport rejtélyes, félelmetes események sorozatát éli át. Ha szereted a pszichológiai feszültséget, akkor ez a film igazán neked való, hiszen minden kopogásnál elgondolkodhatsz, vajon mi lapulhat a sötétben?

Szombaton pedig „A látogatás” szólítja meg azokat, akik nem rettennek meg egy családi kiruccanás hátborzongató fordulataitól. A film középpontjában egy testvérpár áll, akik meglátogatják nagyszüleiket, ám hamar kiderül, hogy az idilli hétvége inkább borzalmas álmok forrása lesz. A látogatás feszült, rejtélyekkel teli atmoszférája olyan élményt nyújt, amit nem akarsz kihagyni, ha szereted, hogy a székhez szögezzenek az izgalmak.

A Kárpátia Filmszínház folytatja októberi horrorprogramját, és ezen a hétvégén is gondoskodik róla, hogy mindenki megtalálja az őrületét. Akár szereted a pszichothrillereket, akár a klasszikus horrorokért rajongsz, a Kárpátia vetítései minden igényt kielégítenek! Októberben még több vérfagyasztó filmre számíthatsz, kövesd a mozi Facebook oldalát, hogy ne maradj le a legújabb horrorfilmekről!

Ezek a filmek tökéletesek azoknak, akik szeretik az adrenalint és a hátborzongató moziélményeket. Ideális program egy esti kikapcsolódáshoz, akár baráti társasággal, akár a pároddal! Merüljetek el a rémisztő jelenetekben, és nézzetek szembe együtt a félelemmel – garantáltan felejthetetlen élményben lesz részetek. Ne felejts el időben jegyet foglalni, hogy biztosítsd a helyed, és készülj fel az október minden borzongató percére!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb