Mindenmás

Terelés és 30-as tábla van, munkások már kevésbé… Dolgoznak a Bertalan hídon, vagy sem? Mutatjuk, mit mond a Magyar Közút

Augusztus 26-án kezdtek neki a Bertalan híd munkálatainak, 3 darab dilatációs szerkezet cseréjét tervezte a Magyar Közút a helyszínen. Azóta csaknem eltelt két hónap, és most számos Szeged365 olvasó keresett fel bennünket azzal, hogy

  • bár a tervezett lezárás végénél járunk, sajnos úgy látják, hogy egyik oldal sem készült el,
  • a terelés még mindig kint van, a 30-as sebességkorlátozással együtt,
  • és munkásokat sem látni a helyszínen.

A témával kapcsolatban, és a munkálatok állapotáról érdeklődtünk a Magyar Közútnál. Mint írták, a “szegedi Bertalan híd dilatáció cseréjének – a híd jobb oldalát érintő – második üteme az éjszakai forgalomtechnikai táblázást követően a mai napon kezdődött meg és várhatóan november végéig tart”, tehát: még legalább másfél hónapig kell a munkálatokkal együtt élnünk Szegeden.

A SZÜNETEK ÉS ÁTÁLLÁSOK MIATT VAN, HOGY NINCSENEK KINT A HELYSZÍNEN

A Magyar Közút azt is kiemelte, hogy a “munkálatok során vannak bizonyos technológiai szünetek és átállások, amelyek betartása miatt előfordulhat, hogy van olyan időszak, amikor munkavállaló nem tartózkodik a munkaterületen, de ez nem jelenti azt, hogy a munkák ne haladnának”, ergo ezért nem látunk munkásokat olykor a helyszínen. A munkálatok befejezéséig a közlekedők türelmét és megértését kérik.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb