Sport

Szeged fölényes győzelme a délkeleti rangadón: 2–0-ra nyertek a Békéscsaba ellen!

A Szeged-Csanád GA a Szent Gellért Fórumban látványos 2–0-s győzelmet aratott a Békéscsaba felett az NB II 10. fordulójában. Borvető és Novák góljaival a hazaiak uralták a mérkőzést, és magabiztosan szerezték meg a három pontot. A folyamatosan frissülő közvetítésünk minden izgalmas pillanatról beszámolt, a szegedi csapat számára ez a győzelem nagy előrelépést jelent a tabellán.

A Szeged-Csanád GA csapata nagy fölénnyel, 2–0-ra győzte le a Békéscsabát a labdarúgó NB II 10. fordulójában, a délkeleti rangadón. A találkozót a Szent Gellért Fórumban játszották, ahol 2067 néző kísérte figyelemmel az eseményeket. A mérkőzés során Borvető és Novák szerezte a szegedi csapat góljait, míg a Békéscsaba védelme kevés eséllyel próbálkozott megállítani őket.

A Szeged-Csanád GA a 29. percben szerzett vezetést, amikor Novák lövését Uram, a Békéscsaba kapusa még bravúrosan hárította, de Borvető érkezett és a kapuba juttatta a labdát. A második félidőben a hazai csapat ismét támadásba lendült, és Márkvárt szabadrúgása után Novák fejesével 2–0-ra növelte az előnyt. A Békéscsaba nem találta a választ a szegedi támadásokra, így a meccs végére egyértelművé vált a győztes kiléte.

A szurkolók különösen emlékezetessé tették a találkozót, hiszen a szegedi ultrák egy 56-os forradalomra emlékeztető molinóval buzdították kedvenceiket. Az egész mérkőzést áthatotta a szegedi csapat és a szurkolók közötti különleges kapcsolat, amely tovább fokozta a mérkőzés hangulatát.

A mérkőzés során a szegedi védelem, élén Takács Jánossal, stabilan állta a sarat, és nem engedett teret a békéscsabai támadóknak. Takács kiválóan védett, több alkalommal is bravúrosan hárítva az ellenfél próbálkozásait.

A Szeged-Csanád GA ezzel a győzelemmel fontos három pontot szerzett, és előre léphet a tabellán. A csapat következő kihívása újabb lehetőséget kínál arra, hogy tovább növeljék pontjaik számát, és közelebb kerüljenek a bajnoki cím megszerzéséhez. Nézd meg a fotókat, amiket a helyszínen készítettünk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb