Kikapcs

Egy kicsit Szegedre jött a “Legnagyobb Showman”, csak most Hugh Jackman nélkül – elképesztő videókkal rukkoltak elő a Károlyi-kollégium fiataljai

Már nagyban zajlik a “KOPAJ”, azaz Kollégiumi Pajkosságok Szegeden, ami egy nagyjából 25 évre visszatekintő hagyomány. Itt a Károlyi-kollégium szintjei mérettetik meg magukat egymás ellen különböző feladatokban.

A rendezvényre tavalyhoz hasonlóan idén is egy zenés videoklipet kellett létrehozniuk a fiataloknak, az idei téma pedig “A Legnagyobb Showman” című film volt. Ennek kellett egy musical jelenetét feldolgozniuk a saját ízlésüknek megfelelően.

SZEGED IKONUKUS HELYSZÍNEI, EGY KLIPBEN

“Szerettük volna bemutatni Szeged néhány ikonikus helyszínét, mint például a Dóm teret, a Kárász utcát és a Szent István teret” – írta nekünk Levente, aki a harmadik emelet nevében kereste fel szerkesztőségünket. A videoklipes feladat lényege, hogy minél több emberhez jusson el a videoklip és minél többen tekintsék meg azt a KOPAJ hivatalos YouTube csatornáján. Mutatjuk, mi lett a végeredmény:

A Kopaj YouTube csatornájára egyébként már több videó is felkerült a témával kapcsolatban. Többek között a nyolcadik emelet is leadta a munkáját, akik A Pál Utcai Fiúk musicalt dolgozták fel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb