Szegedi Arcok

Trap Kapitány, hogy többet pihenhessen, visszaköltözött Szegedre, de máris felkérést kapott az egyik országos csatorna műsorába

Alighogy idén visszaköltözött szülővárosába, Szegedre Molnár Tibi, művésznevén Trap Kapitány, a Tha Shudras nevű zenekar énekese, hogy a budapesti pörgésből kiszakadva kicsit pihenjen, máris felkérést kapott, hogy vegyen részt szállodatesztelőként az RTL-en futó, Az Év Hotele című magazinműsorban. A művésznek nem kell otthonától messze mennie, rögtön egy helyi hotel tesztelésében vett részt.

ÉVI 200 KONCERT – A SZERVEZETE MEGÁLLJT PARANCSOLT

Mint az RTL felidézte, éppen 10 évvel ezelőtt, a 2014-es X-Faktor színpadán tűnt fel művésznevén Trap Kapitány, azaz Molnár Tibi és zenekara, a Tha Shudras. Tibi Szegeden nőtt fel és már tinédzserkora óta részese volt az itteni zenei színtérnek. Rendszeres fellépője volt a helyi és környékbeli hip-hop buliknak, melyeken leginkább szájdobos tehetségével kápráztatta el a közönséget. Az X-Faktoros siker után a fővárosba költözött és kezdetét vette egy 10 éven át tartó pörgős rocksztárélet. Volt, hogy évi 200 koncerten lépett fel. A szervezete azonban egy évtized után megálljt parancsolt.

SZÍVPROBLÉMÁI MIATT AZ ORVOS SZIGORÚ PIHENÉST JAVASOLT SZÁMÁRA

Tibi néhány éve vette észre magán, hogy valami gond lehet a szívével. Alaposan kivizsgálták és kiderült, hogy valóban megviselte a szívét az elmúlt tíz év hajtása, valamint a beatbox-ozás, így az orvos szigorú pihenést javasolt számára. Tibi ezért úgy döntött, hogy inkább hazaköltözik Szegedre, mert ott jóval kisebb az esély arra, hogy kiterjedt baráti köre elcsábítsa egy-egy hajnalig tartó buliba, vagy koncertekre.

Tibi jóformán nyaralni sem volt az elmúlt tíz évben, így kifejezetten örült a felkérésnek, hogy legyen ő Az ÉV Hotele egyik szállodatesztelője a műsor idei évadában. A háromnapos utazásra egyik legjobb barátját, a SzkiTon Produkció alapítóját, Haintz Olivért hívta el, mivel biztos volt abban, hogy így igazán vidám lesz az utazás. A zenészek először egy szegedi hotelt teszteltek, így Tibinek nem is kellett messzire utaznia a lakásától.

AZ UTAZÓK SZEMSZÖGÉBŐL, SZEMÉLYES ÉLMÉNYEKBŐL ISMERHETI MEG A NÉZŐ A SZÁLLÁSHELYEKET

Az RTL-en futó, Az Év Hotele verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd a műsor végső győztesét. A közönségszavazáshoz kapcsolódó televíziós műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb