Mindenmás

Irány az ÁRKÁD Őszi Nyereményerdő: Vásárolj és nyerj akár 150 000 forintos utalványt!

Már dübörög az ÁRKÁD Szeged őszi nyereményjátéka, ahol minden vásárlás közelebb visz a fődíjhoz! Vásárolj legalább 10 000 Ft értékben az ÁRKÁD üzleteiben, és ne felejtsd el regisztrálni az aznapi blokkodat az ÁRKÁD ŐSZI NYEREMÉNYERDŐ standnál! A regisztráció után pedig pörgess a digitális társasjátékukkal, és nyerj fantasztikus ajándékokat! A legjobb pedig, hogy nyereményeid mellett egy alapítványt is támogathatsz! A fődíj egy 150 000 Ft értékű vásárlási utalvány, de sok más ajándék is vár!

Az ÁRKÁD Szeged legizgalmasabb őszi akciója már a felénél jár, de még van időd beszállni a játékba! Ha szeretsz vásárolni és a szerencsejátékokat sem veted meg, akkor az ŐSZI NYEREMÉNYERDŐ neked szól. Október 14. és 27. között minden 10 000 Ft feletti vásárlás egy lehetőséget nyit számodra, hogy részt vegyél a különleges, digitális társasjátékunkban. A játék nemcsak neked, hanem a szívedhez közel álló alapítványnak is segít, hiszen a pontjaidat felajánlhatod az Oxigén Állat- és Környezetvédelmi Alapítványnak, a Reménysugár Alapítványnak vagy a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálatnak.

Az ŐSZI NYEREMÉNYERDŐ nem csupán a szerencsejátékról szól, hanem arról is, hogy közben jót teszel. A játék végeztével az alapítványok a begyűjtött pontszámaid alapján pénzbeli támogatásban részesülnek, így az 1. helyezett 600 000 Ft-ot, a 2. helyezett 500 000 Ft-ot, a 3. helyezett pedig 400 000 Ft-ot kap.

A játékba való belépés egyszerű: vásárolj bármely ÁRKÁD üzletben egy összegben legalább 10 000 Ft értékben, majd regisztrálj az ÁRKÁD ŐSZI NYEREMÉNYERDŐ standnál az aznapi blokkal. Ezután pörgess a digitális társasjátékukkal, és nyerj fantasztikus ajándékokat! A regisztráció után nincs más dolgod, mint kitölteni egy három kérdésből álló szelvényt, és ha minden kérdésre helyesen válaszolsz, máris tiéd a lehetőség, hogy pörgesd a digitális dobókockát. Minden dobás nyereménnyel kecsegtet! Akár egy 150 000 Ft értékű ÁRKÁD utalványt is hazavihetsz, de rengeteg más ajándék is vár rád, mint például egyedi tervezésű ÁRKÁD Szeged táskák, forróital-kuponok és kisebb értékű utalványok.

A legjobb pedig, hogy minden vásárlásod és játékod során egy jó ügyet is támogatsz. Az alábbi alapítványok közül választhatsz, hogy ki kapja a pontjaidat: Oxigén Állat- és Környezetvédelmi Alapítvány, Reménysugár Alapítvány vagy Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat. A játék végén az alapítványok a játékosoktól kapott pontok alapján rangsorolva, pénzügyi támogatásban részesülnek.

A nyereményjáték még csak a felénél tart, így ne habozz! Gyere el az ÁRKÁD Szegedbe, pörgesd meg a szerencsekereket, és ne csak magadnak, hanem másoknak is nyerj!

Tudtad, hogy a társasjátékok története több ezer évre nyúlik vissza? Már az ókori egyiptomiak és mezopotámiaiak is különféle dobókockákat használtak, hogy szerencséjüket próbára tegyék. Napjainkban ezek a játékok már nem csupán szórakozásként szolgálnak, hanem jótékonysági célokat is szolgálhatnak – mint ahogyan az ÁRKÁD ŐSZI NYEREMÉNYERDŐ is. Indulj el te is a START mezőről, és élvezd a nyereményekkel teli utat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb