Mindenmás

Utolsó lehetőség! Október 31-ig még 28,9 millió forintért biztosíthatod szüleidnek a gondtalan nyugdíjas éveket!

Ne maradj le a Sziget Lakópark különleges ajánlatáról! Október 31-ig még 28,9 millió forintért vásárolhatsz otthont szüleid számára ebben a nyugodt, biztonságos környezetben. November 1-től azonban az árak 30,9 millió forintra emelkednek. Ha fontos számodra, hogy szüleid gondtalanul, egy összetartó közösségben, biztonságban tölthessék a nyugdíjas éveiket, akkor most itt az alkalom, hogy kedvező áron biztosíts számukra egy kényelmes otthont!

Miért a Sziget Lakópark?

A Sziget Lakóparkot kifejezetten a nyugdíjas korosztály igényeire tervezték, hogy gondtalan és biztonságos környezetet biztosítson. A lakópark Szeged mellett, Tiszaszigeten helyezkedik el, ahol a csendes, zöld területek mellett teljes orvosi és közösségi szolgáltatásokat is nyújtanak. Az itt lakók nyugalomban és biztonságban tölthetik napjaikat, miközben a szomszédságban egy támogató közösség is várja őket. Ez nem csak egy lakóhely, hanem egy olyan közösség, ahol szüleid valóban otthonra lelhetnek!

Korábbi cikkünkben már részletesen bemutattuk, hogyan álmodták meg a Sziget Lakóparkot: egy helyet, ahol a nyugdíjas évek valóban gondtalanok lehetnek. Ha érdekel, hogyan alakul ki ez a különleges lakóközösség, és szeretnéd megismerni a tulajdonosok terveit, olvasd el exkluzív interjúnkat:

Már csak néhány nap maradt a kedvezményes árra!

Ne késlekedj! Minden október 31. előtt aláírt szerződésre a 28,9 milliós ár vonatkozik, azonban november 1-től már 30,9 millió forintot kell fizetni egy otthonért. Ez az áremelkedés elkerülhető, ha most gyorsan cselekszel, és biztosítod szüleidnek ezt a békés, biztonságos otthont. További információért és a részletekért keresd fel a Sziget Lakópark hivatalos weboldalát!

Nyugdíjas évek kihívásai Európában

Európa-szerte egyre több idős ember küzd azzal, hogy megtalálja azt a biztonságos és nyugodt környezetet, ahol a nyugdíjas éveit valóban gondtalanul töltheti. Az öregedő társadalmak növekvő szükségleteire reagálva épült meg a Sziget Lakópark, ahol nemcsak a modern élet kényelme, hanem egy támogató közösség is várja a lakókat. Ez az ideális helyszín azok számára, akik szeretnék biztosítani szüleik nyugodt nyugdíjas éveit egy gondoskodó környezetben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb