Mindenmás

“Folyik rendesen” – nem indult simán a péntek a Korányi fasoron, csőtörés lehetett, úszik az egész munkaterület (frissítve)

Nagyon úgy fest, hogy nem indult simán a péntek a Korányi fasoron dolgozó melósoknak, ugyanis víz alatt áll az egész munkaterület. Véletlenül elvághattak egy vezetéket, ezért elöntötte a víz a környéket.

“Úgy tűnik, elvágtak valami csövet a Korányin. Folyik rendesen” – írta pénteken reggel Máté olvasónk, akitől fotókat is kaptunk a helyszínről, ami jelenleg inkább hasonlít most egy Spartan Race akadálypályára, mint egy munkaterületre. Mutatjuk:

Az eset kapcsán érdeklődtünk a Szegedi Vízműnél, amint választ kapunk, frissítjük cikkünket! Köszönjük a fotókat Máténak!

FRISSÍTVE: A VÍZMŰ MÁR DOLGOZIK A HELYSZÍNEN

“Ma reggel a Korányi fasoron, a Tömörkény Gimnázium közelében, megsérült egy vízvezeték a helyszínen folyó – Palánk környéke felújítási – munkálatok során. A sérülést egy munkagép okozta” – válaszolta kérdésünkre a Szegedi Vízmű, akik kiemelték, hogy nem a Vízmű dolgozik a helyszínen, és nem a Vízmű munkagépe sértette meg a vezetéket. A Szegedi Vízmű Zrt. kollégái reggel óta a helyszínen vannak, megkezdték a feltárást és a hibajavítást. A vízvezeték sérülésétől függ majd a hibajavítás időtartama – hangsúlyozták, majd hozzátették, hogy a javítás során átmeneti vízhiány várható az érintett körzetben.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb