Mindenmás

“Nem történt tragédia, ezt kellett tenni, hogy ne is legyen!” – Életveszélyes, fedetlen aknára hívják fel a figyelmet a polgárőrök Kiskundorozsmán

“Életveszélyes! Idegeneknek belépni tilos!” – hirdeti a szalaggal lezárt terület felirata Kiskundorozsmán, a Nyugati soron, a Temetővel szemben lévő szivattyúház területén. A figyelmeztetésre azért volt szükség, mert egy hatalmas akna éktelenkedik a területen, melynek a teteje fedetlen és a kerítés is sérült.

Mint a Subasa,Sziksóstó,Öreghegy Polgárőr egyesület tudatta szerkesztőségünkkel, Kiskundorozsmán, a Nyugati soron, a Temetővel szemben lévő szivattyúház területén sajnos egy hatalmas akna található, melynek a teteje fedetlen és a kerítés is sérült.

Ezért az egyesület tagjai a kerítésen lévő bejáratot szalaggal elkerítették, és tiltó jelzéssel látták el. “Még mielőtt bárki megijedne, jelezzük, hogy nem történt tragédia. Ezt kellett tenni, hogy ne is legyen” – mondták el. Hozzátették, az ügyben az illetékes hatóságokat már értesítették.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb