Kikapcs

Beindulhat a kavicskereső kommandó Szegeden, most az újszegedi ligetben rejtettek el egy csomó színes kövecskét (fotók)

Gyönyörű, napsütéses délutánunk van ma. Mi lehetne jobb program, mint színes kavicsokat keresgélni az újszegedi ligetben. Ma is elrejtettek jó néhány kincset városunkban, mutatunk néhány segítséget arra vonatkozóan, hogy pontosan hol bukkanhatsz rájuk.

Szemeket élesíteni! Ma délután az újszegedi liget több pontján is színes, kisebb-nagyobb kavicsokat rejtettek el: megsúgjuk, főként a fák, a padok zeg-zugaiban lapulnak a kavicsok. Ám nem csak megtalálni kell őket, hanem azokat tovább is adni, elrejteni egy újabb titkos helyen.

A “KERESD A KÖVET” CÉLJA: MEGTALÁLNI, ÖRÜLNI, MEGOSZTANI

Egy külföldi kezdeményezésre köveket, kavicsokat festenek és helyeznek ki olyan helyekre, ahol bárki megtalálhatja őket. Ha a szerencsésebb szegediek rábukkannak egy ilyen színes kavicsra, feladatuk az öröm és a megosztás.

“Ha találsz egy kavicsot, a posztban mindenképpen írd ki:a település nevét (ahol találtad), a kavics számát (így a keresőben bármikor megtalálhatja a készítője). Végezetül, a kavicsot még aznap, vagy a következő napon tovább kell utaztatni! A kavicsokat nem otthon kell tartogatni, hiszen ezek utazó kavicsok! Ez lenne az ideális!”

– olvasható a HU- “keresd a követ” nevű Facebook csoportban.

Fotók: Minden, ami Szeged Facebook csoport.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb