Sport

Három újabb MOL – Pick Szeged játékosról derült ki, hogy koronavírusos – karanténba került a csapat

Három újabb MOL – Pick Szeged játékosról derült ki, hogy koronavírusos, tudtuk meg a szegedi kézilabdacsapat közleményéből. A játékosok a Meshkov-Brest elleni BL-mérkőzést követően a protokollnak megfelelően vettek részt a PCR-teszten, amely három újabb, az utazáson részt vevő játékosról mutatta ki, hogy megfertőződött a vírussal.

A BRESZTBE UTAZOTT KERET MINDEN TAGJA ISMÉT KARANTÉNBA VONULT

Az eljárásrendnek megfelelően az MKSZ-t és az EHF-et, illetve a Meshkov-Brest és az SG Flensburg-Handewitt csapatát is értesítették, emellett folyamatosan kapcsolatban van a csapat az ÁNTSZ-szel, valamint a rendőrséggel. A Bresztbe utazó keret minden tagja ismét karanténba vonult. A folyamatos tesztelésről, illetve az elkülönítésről a klub továbbra is folyamatosan intézkedik.

Fotó: pickhandball.hu

A közlemény szerint a Klub eddig is a szokásosnál szigorúbb járványügyi intézkedéseket vezetett be, és a továbbiakban is mindent megtesz annak érdekében, hogy sportolóik, stábtagjaik, valamint munkatársaik egészségét megőrizzék.

AZ SG FLENSBURG – HANDEWITT ELLENI MÉRKŐZÉS ELMARAD

Az október 29-ére kiírt, SG Flensburg-Handewitt elleni mérkőzésre szóló jegyértékesítést felfüggesztik. Az eddig értékesített jegyek árát október 29-étől (10 és 16 óra között) a Pick Kézilabda Zrt. irodájában (6720. Szeged, Deák Ferenc utca 28-30.) visszatérítik.

A szervezők kérik, hogy a vásárolt jegyeket mindenképpen hozzák magukkal, illetve amennyiben még rendelkezésre áll, úgy a kapott nyugtát is.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb